Atm...


Börjar bakissöndagen med en hurtig promenad. I gårdagens smink och alldeles för kort kjol...

Livet har sina goda stunder 😁🔫


feeztNytt från Nelly


Asså nelly måste sluta ge mig så bra rabatter.. Andra beställningen den här veckan. Först 200kronor i rabatt när man handlar för 500, sen 250kronor i rabatt när man handlar för 500. Då är man ju liksom dum om man inte utnyttjar det?! Tur jag är rik osv.
 

.


I'm alive but I am broken.
I'm alive but I'm ashamed.
 

En väldigt bra krönika av Michaela Forni.Fyndat lampa.


Titt vad bästa mammi köpte till mig idag! En lampa jag spanat in lite smått, som råkade finnas på auktionen hon vad på idag, köpte den för en hunring, sjukt värt! Så nu har jag en grej att pricka av på "köpa-till-nya-lägenheten-listan". Högst på listan står annars soffa och en helfigurspegel.
 

Lune - Call me a taxi


Men lyssna för tusan!
 

"Tomorrow will be better"


 
nu glömmer vi den här dagen, imorn ska bli bättre.

Bostadskontrakt -check!


Snabbvisit till Karlstad för att fixa kontrakt. Ge mig 1a maj nudååå,så jävla pepp! Mindre pepp på jobb, men dit ska jag pallra mig iväg nu..
 
 

Det kommer aldrig va över för mig.


Den här låten alltså, så jävla bra! Längtar som en tok till skivan. Och ett tips: lyssna på Filip & Fredriks intrevju med Håkan. Verkar vara världens mysigaste person!
 

ge mig ett jobb då.


Måste hitta mig ett nytt jobb. Igår kändes livet awesome. Idag, efter ett arbetspass på olw, är jag fan deprimerad :( men nu ska jag sova, haha var sååå nära att försova mig idag.. och då jobbar jag ändå eftermiddag.

Therese 25år!


Har haft en så jävulskt bra helg. Och Thess överraskningsfest blev så jävla lyckad! vilket jag aldrig trodde faktiskt, det var så himla invecklat och mycket som kunde gå fel, men det blev fan PERFEKT! Så jävla bra är vi! & grattis igen Therese!<3
 
 
 

FavoriterCarina Round - For everything a reason


bra skit! som tyvärr inte finns på spotify.
 

.Candy


Kollade på Candy igår, kortfattat; knark-/kärleksfilm med Heath Ledger. Rätt bra var den, var väl nått som fattades för att den skulle vara fantastisk, men typ en svag 4a. Men var iallafall en scen som fastnade så jävla hårt, som var så hemsk, äcklig, fin och sorglig på en gång.
 
[Spoilervarning!] Candy blir med barn men får missfall (på grund av knarkandet antar jag?) men graviditeten är så långt gången att hon måste föda ut ungen och sen får dom se fostret efteråt och Dan vill hålla den och sen sover dom även med fostret brevid sig. Och det är verkligen ett litet barn. Fast det är dött,och Dan tror sig se den röra sig och ja usch. Så hemskt.
 
Så ja filmen hade helt klart sina stunder och var överlag en skön lättittad film, rätt bra musik också. Så helt klart sevärd!
 
 
 

Inredningsinspiration


sånt som inspirerar mig just nu, bilder från pinterest.
 

Allt om mina tänder.


Här händer inte mycket, inte i livet heller. Inget jobb den här veckan heller och jag är småsjuk så vilar från att träna. Sååå, jag gör med andra ord ingenting.
 
Dagens bedrift var att besöka tandläkaren. Var lite rädd för det faktiskt, inte varit där på säkert 2 år och nu kostar det ju pengar om nått behöver fixas.. Så var llite nojjig för att det helt plötsligt skulle dykt upp massa hål och annat skit bara för jag klarat mig undan förut. Men nej det var ingen fara, nått början till hål bara så en påminnelse om det där med tandtråd plus en uppmaning att inte borsta tänderna så hårt var det jag fick med mig hem. Tänkte även skaffa försäkring, bara det inte blir alltför dyrt, men eftersom det såg bra ut borde det vara lugnt,hoppas jag!  
 
Haha jomensåatte.... då vet ni precis hur min tandhälsa ser ut,var så goda!
 
Men nu ska jag fortsätta inredningsdrömma en stund sen sova. NATTI!

Grattis Esmis!


Vart o firat sötaste stor-ungen idag! Tänk vad fort det går, till hösten ska hon börja skolan, helt knas. 
 
 

Etsy / kuddfodral


Som sagt, bara inredning i huvudet... 
 

Me and Lex


Har drömt om sånna här fina halsband i evigheter, DÖR vad fint det är! Verkar ju dock typ omöjligt att köpa? Såg idag att Victoria Törnegren uppmärksammat dessa tjejor som tydligen gör (?) sånna här hälsband genom att helt enkelt använda massa olika på rad. Låter så himla enkelt men verkar så himla svårt.. 
 

Blivande karlstadbo!


Törs inte säga det här riktigt men... jag har fått tag på en lägenhet! Inget kontrakt är skrivet än men jag har ett muntligt avtal och på måndag ska vi höras och bestämma när kontraktet ska skrivas. Så den 1a maj blir jag karlstadbo! Herrhagen närmare bestämt. En liten 1a på dryga 30kvadrat, i minsta laget men har ju bott mindre än så förut så det ska bli bra, ett himla krux att möblera bara. Väldigt göttigt däremot är ju att jag kommer få köket helrenoverat, ny kyl/frys spis osv. Så nu kan ni ju gissa vad som rör sig imitt huvud. Inredning, inredning, inredning. Japp! Och i bakhuvudet där nånstans ligger tankarna på att jag MÅSTE hitta ett jobb och skaver.. Men det hinns.
 
Planlösning på lyan:
 

RSS 2.0