Säsongens första mil!



Favoriter


En jävla blandning, men helgrymma allihopa. Hela listan med nytt och gööööörbra HÄR.
 
Lana Del Rey - Young and beautiful
Navet - One hundred years, ten thousand beats
PLAYB4CK / SuperMartXe / Mohombi - I don't want to party without you
Mariah Carey / Miguel - #Beautiful
Snoop Lion / Drake / Cori B - No guns allowed
Movits! / Maskinen - Limousin
The Cranberries - No need to argue
Loreen - We got the power
 

God mat, som jag förtjänade.


Bland det bästa som finns: god mat när man känner att man verkligen förtjänar den. Som nu när jag kört ett pass på gymmet och varit ut på en löptur. Trodde seriöst jag skulle avlida (typ som varje gång jag är ute o springer), skönt iallafall att jag orkade med de där 5 kilometrarna som var dagens mål.
Sååå, mat blev det sen. Testade mig på det där med pizza på tortillabröd idag,och det var ju knappast sista gången. Var hur smidigt som helst och supergott.

Dagens lärdom.


Kokta ägg ska tydligen inte värmas i micron..
 

En lite failad lördag, men vad gör det?


 

Sakta men säkert.


Städat och fått upp gardinstänger och hälften av gardinerna. Går sakta men säkert framåt :)
 

Vänder dagen.


Fyfan va den här dagen känns tung. Sov alldeles för länge, känner mig tröttast o fulast i världen, lägenheten är kaos och jaa.. Vill bara bädda ner mig med nått gottis, men NÄE. På med träningskläderna och iväg till friskis med Therese. Det här ska minsann bli en bra dag!

The Great Gatsby.


Jo just ja, bio blev det med! The Great Gatsby. Älskade den typ?! Eller ja den hade väl sina brister om man ska va petig, men allt bra och fint vägde över grovt. Så himla mycket fina scener.. och musik. Och Leo. Men mest asså, KÄRLEK. 
 
Aja se den bara.
 
 
 
 
FINT! Men finast av allt är fan denna låt:
 

En lite bättre helg.


Haft en helgrym helg, i Filipstad! konstigt att det är så mycket roligare att vara där när man inte bor där.
 
Spontanfärgade håret i all hets innan jag o Therese tog bussen hem till stan. sen på kvällen blev det 25-års kalas,fin kväll.
 
På lördagen sov jag cp-länge, men det var mysigt. Sen åt jag oTherese mat på stan innanvi begav oss till Thunell för att kolla Eurovison. Efter det blev det bad! haha ja, det var kallt.. sen åkte vi bil o kollade runt, spanade på nått spökhus, vågade ej gå in.....  aja, fin kväll det med! 
 
På söndagen körde jag ett gympass på olw innan det var dags att åka hem till Karlstad. Åkte med mammi, systrarna och Esmis. Blev lite shopping på IKEA osv. Alltid trevligt. Extra kuligt när Esmis är med också! 
 
 
 
tyckte jag såg stark ut..... 
 
 

Favoriter



4km -check!


Veckans andra löppass. Är fortfarande svinjobbigt, men det ska det kanske vara när man inte sprungit regelbundet på mer än ett halvår.. Shit att det gått så lång tid, illa! Mennu blir det ändring på det.
 
Hoppas för övrigt verkligen det är fel på min kalorimätare på runkeeper..
 
Men nu ska jag fixa nån kvällsmat o ta en lååååång dusch :)
 

Update / nya lägenheten


VÄLDIGT dålig uppdatering här. Har iallafall äntligen flyttat in i nya lägenheten nu! Känns så himla bra, har dock inte riktigt kommit i ordning än, men det tar sig. Och nytt jobb tror jag minsann jag fått med! Har jobbat 2 veckor nu iallafall och så har jag några pass nästa vecka, har dock inte fått några konkreta besked från chefen men hoppas verkligen att jag ska få fler pass så jag kan klara mig nu när jag sa upp mig från olw, haha kör bara kör...
 
Körde sista jobbpasset för veckan nu så nu är det långhelg! Underbart. Ska försöka styra upp lite mer hemma, massa smågrejer som måste fixas, dock är jag i stort behov av bil och en betongborr för de viktiga grejerna.. :/ Aja förutom hemmafix har jag noll planer, är dock supersugen på att göra nått kul, men får väl se vad det blir.
 
Lite sneakpeak på hur det ser ut än så länge:
 
 
 
 

RSS 2.0