Att man ens ska behöva protestera mot den här skiten.


Bästa jag sett.
 
 

Peppmusik


Några nya favoriter, åt det gladare hållet för en gångs skull :)
 
 

Xtremefit Bootcamp


Tänkte att det är dags att berätta lite om det här bootcampet.
 
Det pågår i 6 veckor med 3 pass per vecka, sammanlagt 18 pass alltså varav det första och sista kommer bestå av fystester. Fystesterna är 2km löpning, armhävningar, situps, rygglyft, upphopp, plankan och jägarvilan. Målet med bootcampet, rent resultatmässigt är att vi ska dubbla våra resultat.
 
Det finns 4 olika träningstider att välja på, 06.30, 17.00, 18,00 och 19.30 om jag minns rätt. Jag har hittills bara kört det 06.30, men till veckan ska jag gå på nått av kvällspassen.
 
Varje träningspass är en timme långt, och består av 30 min uppvärmning och 30 min övrigt. Uppvärmningen är alltid uppbyggd på samma sätt. 3 etapper med ökande intensivitet. Först joggar vi fram och tillbaka i lätt tempo i ca 10 minuter men blir regelbundet avbrutna för att göra olika styrkeövningar, samma övningar som vi gjorde på fystestet, alltså; armhävningar, situps, rygglyft, upphopp, plankan och jägarvila. När detta är gjort börjar etapp 2, så är det löpning/snabb jogg som gäller och antalet reps per övning ökar eventuellt. Sedan är det dags för etapp 3 och då är det ständiga ryck som gäller och antalet reps ökar eventuellt igen. Även om uppvärmningen alltid är uppbyggd på samma sätt så blir det tuffare och tuffare, dels ökar repsen på alla övningar, men även svårighetsgraden. Till att börja med körde vi 5 av varje och sprang på plant underlag. Efter nån vecka justerades övningarna något, armhävningarna blev med framåtlutning, situpsen med raka armar och ben, plankan med benlyft osv. Vi har även förflyttat löpningen till en backe och kör nu allt i uppförsbacke, även övningarna. Den här veckan ökade vi svårighetsgraden ytterligare och kör bland annat armhävningar med klapp och sidoplanka med ett ben i luften.
 
När uppvärmningen är klar så har vi 20-30 minuter kvar till övrig träning. Denna är olika för varje pass men består alltid av olika styrke- och konditionsövningar, ibland kör vi de rätt som det är i grupp, ibland är det i en hinderbana och ibland kör vi cirkelträning. Det är till största del styrka med egna kroppen som gäller, men ibland kryddar dom till det med bildäck, släpa på nån ryggsäck eller dylikt och nu senast körde vi i utegymmet som ligger precis intill.
 
 
Nu blev det väldigt långt här men sammanfattat såhär: 3 pass per vecka i 6 veckor. 1 timme varje gång uppdelat på 30 minuter uppvärmning och 30 min övrigt. Alltid bestående av styrke- och konditionsövningar. Fystest första och sista passet. Träningarna körs utomhus, på Gubbholmen. Kostnad för det hela var 1200kr, vilket blir 66kr/pass. Om nån är intressed av att testa så är det bara att söka på Xremefit Karlstad på facebook för mer info, tror det ska starta ett nytt camp i oktober.
 

Röstat och klart, tyvärr.


Jag kom iväg och röstade till sist, bestämde mig på vägen dit vad jag skulle rösta på. Men allt velande känns ju lite bortkastat såhär i efterhand. Vad händer med Sverige? Och vilka är alla dessa människor som väljer att rösta på SD?! Kan verkligen inte förstå detta.. :(

Röstpanik


Sitter och har panik.. Ska alldeles strax gå och rösta men har fortfarande inte bestämt mig. Har verkligen försökt sätta mig in den här gången, läst på, gjort valkompasser osv. Det är tre partier som ligger i framkant hela tiden, framförallt två men jag kan inte bestämma vilket av dom jag ska lägga mig röst på. Som att min röst är så himla viktig.. Avgörande.
 
Aja, ska läsa på in i det sista här, känns dock bara som jag blir mer förvirrad. Grönt eller Rosa?!?! 
 
Törs ju knappt prata om det heller, känner mig för opåläst och kan inte argumentera för mina åsikter.. Så fort man nämner F! hugger folk, de har ingen ordentlig budget och bla bla bla.. Men jag vet faktiskt inte om jag bryr mig om det. Vet bara att de lyfter många frågor som ingen annan gör och som jag tycker är viktiga och att de står så långt ifrån SD det går att komma. Vill bara att de ska komma in i riksdagen och ha något att säga till om, hur deras budget ser ut kommer knappast göra någon skillnad.? Och om de väl kommer in i riksdagen så står de ju på samma sida som de rödgröna och kommer bara stärka dem. Men kommer dom inte in känns det ju lite bortkastat.. Åh! beslutsångesten.. 
 
Ursäkta allt svammel men det här gör mig så förvirrad alltså. 

Standing at Platform 9 3/4


Aw, detta! Hade varit så himla fint :')
 

Houdini


Vill så gärna se den här! Helt dökär i trailern, sett den typ hundra gånger, får fortfarande rysningar.. Och låten sen! Jake Bugg - Simple Pleasures, för den som undrar, fantastisk!
 

Guld, mörkt trä och bohemiska mönster.


Senaste favoriterna i inspirationsmapparna
kollage gjort av mig, samtliga bilder från min pinterest.
 

Livet, en lång uppdatering.


Försöker uppdatera ikapp lite här.. Har ju inte haft en dator på evigheter så jag har liksom inte orkat. Men nu är det fixat så tänkte jag skulle försöka ta tag i det här igen, mest för min egen skull. Är ju så himla kul och användbart att kunna gå tillbaks i bloggen och kolla hur ens liv har sett ut och förändrats. 
 
Så egentligen borde jag göra världens uppdatering om vad som hänt, för på sätt och vis har det verkligen hänt massor och på andra inget alls.. Men åh blir trött bara av att tänka på det.. 
 
Men okej.
 
Jag har hunnit flytta inte bara en, utan två gånger. Jag bor nu i en andrahands lägenhet på Haga, trivs jättebra förutom att den är lite skabbig och att hon som jag hyr av ska bo här ca en helg i månaden så då måste jag vara nån annanstans. Enligt avtalet ska jag bo här minst året ut, sen är det en månads uppsägningstid från båda håller. Så målet är att hitta en lägenhet så snart som möjligt efter årsskiftet. Men utan press, den här gången ska jag verkligen hitta en lägenhet jag är nöjd med, både pris, läge, storlek och standard. Inte det lättaste med andra ord.. 
 
Jag jobbar fortfarande kvar på Statoil, kämpar på med mitt natt- och kvällsschema. Är jättejättetrött på det. Jag behöver verkligen något med mer normala rutiner för min psykiska hälsa (som jag tänkte gå in på senare..) Har tänkt börja leta annat jobb men det går tungt, har sökt ett iallafall (haha..) men ska verkligen ta tag i detta! En av anledningarna till att det legat lite på is är dock att det skett en del förändringar bland personalen, så har haft hopp om att få en dagstjänst. Den första fick jag dock inte men nu ska en till tjej sluta så nu finns det en dagstjänst ledig igen. Det står mellan mig och en tjej till, så nästa vecka ska jag provjobba för dagsjobb,och sedan ska hon göra detsamma, sen får vi se vem som passar bäst. Känn ingen press...Hoppas verkligen iallafall. 
 
Träningen går väl sisådär. Har bytt från Friskis (iochmed den första flytten) och tränar nu på Actic (Sundstabadet). Är hyffsat nöjd med det, känns inte optimalt, lite för mycket folk, lite för dåliga öppetider,omysiga omklädningsrum, inte så mysig och peppande atmosfär över huvudtaget faktiskt. Men det är prisvärt och överlag bra liksom. Plus att det ligger nära jobbet, och Lollo tränar där. Iallafall senaste året har träningen gått i väldiga vågor, emellanåt har jag tränat nästan varje dag och varit superpepp, men ibland har det gått uppemot en vecka mellan passen.. Just nu är jag inne i en lite sämre period, känner inte peppen liksom. Blir mest olika pass på gymmet i nuläget, några per vecka. Men sen är jag ju mitt uppe i ett Bootcamp också, så att det inte blir så mycket annan träning känns ändå okej. Men mer om bootcampet i ett eget inlägg tänkte jag:)
 
Resten av livet då? Eh ja, det suger. Haha typ så. Gör inte så mycket överhuvudtaget, har liksom ingen ork till nått. Umgås mest med folk när jag jobbar eller tränar, annars not that much. Har fullt upp med att orka med mig själv. Börjat gå hos en kurator också, typ varannan/var tredje vecka. Känns ju dock inte som det ger jättemycket direkt, men vi får se. Aja orkar inte gå mer in på det just nu, är lite deppig helt enkelt. 
 
Ja, ungefär sådär ser det ut, jobbar på ett jobb jag är rätt trött på, sover för mycket, tränar lite grann, har fullt sjå med att göra allt sånt man SKA göra, ni vet laga mat, hålla det städat hemma, betala räkningar... Spenderar övrig tid med att lyssna på pods, titta på tv, och slösurfa. Får ibland ryck och pysslar lite hemma. Och ibland, ibland gör jag nått kul,typ hälsar påTherese, eller har myskväll med Lollo, tar en sväng på stan eller faktiskt går ut.
 
Yes LIVET på en pinne hörrni! <3

En liten lista


1. Hur mår du idag?
Förkyld och slö.

2. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?
Smilla eller Mailis, hehe fått för mig att det är fint?!

3. Vad kan du verkligen INTE äta?
Asch är inte så kräsen. Gammal mat? Mjölk som stått öppnat i kylskåpet o tagit smak av annat.. Gillar inte sushi.. Gud äter typ allt. 

4. Den du senast sov över hos.
Sov hos Therese o Robin heeela helgen<3

5. Nämn något som gjorde dig glad igår.
Ärligt, jag vet inte.. 

6. En låt du är beroende av just nu.
Shower med Becky G


7. Nämn en påhittad karaktär du önskar du vore vän med.
 

8. Nämn en rolig grej som hände i helgen.
Åkte karusell!!! Träffade gamla kompisar, myste med familj, strulade runt (haha....) efterfestade med randoms osv.


9. Nämn en tråkig grej som hände i helgen
.
Blev sjuk och slarvade bort en väska.. 


10. Har du några tvångstankar?

Tror faktiskt inte det?! Känns som jag borde ha det men näe... Enda jag kommer på är att jag helst inte dricker kalorier, skulle tex ALDRIG köpa en vanlig cola. Hade en period då jag alltid kollade så att ingen stod bakom duschdraperiet innan jag gick på toa, och när jag var liten hoppade jag alltid till sängen för att inte nått monster skulle dra in mig under. 


11. Vilken typ är du på krogen?
Den med en cider i ena handen och en drink i den andra, spatserar runt, tvingas alltid dansa. Trivs egentligen bäst på hemmafester där man pratar, spelar spel osv.


12. Din favoritplats i ditt hus/lägenhet?

Tyvärr, men sängen, spenderar alltför mycket tid där.

13. Nämn något du måste göra men skjutit upp länge nu.
Ta tag i mitt liv...... 


14. Nämn något du stör dig på för tillfället.
Att det är stopp i avloppet på toan. ORKAR INTE.
 
15. Vad ska du göra i helgen?
Jobba... fre-fre tjoho!
 
16. Dina 3 senaste inkomna sms?
"Ett brev är nu skickat från H&M och är påväg till dig. Mvh Posten"
"Hej! På söndagär det val men du kan rösta redan nu. Mycket står på spel för oss Transportare..."
"Glöm inte tiden hos blablabla.."
 
Alltså, kul liv, populär tjej osv. Fast faktiskt vem skickar ens sms nu för tiden..? 

17. Ditt senaste materiella inköp?
Köpte en eyeliner, lite träningskläder och två innebandybollar igår.. Och mat idag förresten.
 
18. Din favoritinstagram?
Förutom kompisar/bekanta, alla som är med i mina favoritpoddar och några famous people så följer jag bara snygga bruds/träningsfreaks. Hej ångest, men några favs iallfall: 
bigassangie -ägaren till min favoritblogg + några random snygga gäris: valsafull svinkopp birging olycksla fannyahl
 
19. Vad är du duktig på?
....kommer inte på en enda grej.. 
 
20. Vad önskar du att du var bättre på?
GÖRASAKER, ta för mig.
 
 
21. Vad ville du bli när du var liten?
Allt från modell(haha) till advokat och krimialtekninker. Var nog lika velig då som nu.
 
22. Vad vill du bli nu?
Som jag sa, velig 2.0. Jag vet faktiskt inte, men en dröm vore ju ändå att driva något eget, antingen butik eller cafe/reaturang men helst av allt ett gym. 
 
23. Vad ska du göra imorgon?
Bootcamp 06.30, mer än så har jag inte planerat. Ligga hemma och bli frisk kolla ytterligare nån säsong av Vänner typ.
 
24. Vad ska du göra nu när den här listan är slut?
Kolla idol, och kissa!

 
 

RSS 2.0