Deja vu


Varför klipper man av sig håret?! Känner på pricken som jag gjorde för 6(?!) år sedan när jag sist klippte från jättelångt till page. Löfte till mig själv: BARA GÖR DET INTE. Kort hår kan jag ha när jag är gammal och grå..
 
 

En sällsynt art, den sista i sitt slag🥀


 

 
 

I lördags åkte jag, syrran och Lollo till Stockholm för att gå på Kents sista konsert, ever. 

Gick upp svintdigt för att hinna med att gympass innan jag coh Lollo åkte till Filipstad för att möta upp Julia. Superdåligt pass verkligen, så trött i kroppen efter 1-2 pass/dag hela vecka så det var ju kanske lite onödigt menmen kändes bättre än inget iallfall.

-->Hämta paket (äntligen en ny jacka!), duscha, packa, sminka, slänga i mig frukost. Och för en gångs skull var jag färdig i jättebra tid! Vilketju är superdrygt, sitta och vänta.. Vilket resulterade i en lite selfiesession, haha. Gulligaste snapchatfiltret verkligen.

 

 

Till sist kom vi iväg iallafall. Hittade vårt hotell relativt snabbt, checkade in och åkte sedan till Lollos syster där vi åt mat och förfestade lite smått innan vi åkte till arenan. Köpte mig en t-shirt eftersom jag missat det där med vit överdel, svart underdel.... Allt var supersmidigt uppstyrt, gick förvånansvärt fort att komma in, hanga av sig i garderoben och sådär +++++

 

Konserten då? SÅ himla bra förstås! Scenografin (?) och allt runtomkring är ju så sjukt proffsigt gjort. Och jag älskar dom ju, men var inte sådär magiskt som man hade önskat. Min bästa konsert kommer alltid vara den på Peace and love för asmånga år sen,när de släppte ut alla röda fåglar och jag upptäckte Mannen i den vita hatten på riktigt. Ett av mina finaste minnen i livet (trots att jag var jättefull och inte minns allt för mycket.. ). Mannen i den vita hatten var såklart höjdpiunkten idag med, annars var December fantastisk, knappt hört den förut men åh så fint! Och Andromeda har ju verkligen finaste sconagrafin. Och innan allting tar slut var också sjukt bra och gråtkalas. ÄH ju mer jag tänker på det var fan allt bra. 

 

Efter konserten åkte vi faktiskt hem och sov. Så på söndagen vaknade jag halv 6 och var pigg.. Hängde i hotellets gym ett par timmar i väntan på att Julia skulle vakna. Fanns ju inte överdrivet mycket att göra där, cyklade lite, körde lite mage och rygg typ och stretchade massor. Ändå rätt gött att jag lyckades få in ett träningspass för resten av söndagen var bara ett himla unnande. Hotellfrukost, mat på pizza hut och sen julmys hos Therese och Robin. 

 

 

Prokrastinerar tills jag dör.


Sitter med sån grov tentaångest (och livsångest..) just nu. Prokrastinerar tills jag dör. 
  
Tror tentan på onsdag kommer va så himla lätt egentligen. Men har man varit på 3 av föreläsningarna och inte börjat plugga ordentligt förrän 2 dagar innan så kvittar det ju lite hur lätt det egentligen är. Detär för mycket information som ska nötas in ändå. Och jag behöver verkligen klara den här :( Pengapaniken smyger sig också på. Ge mig lite CSN bara?!?!? 
 
Men jag har helt enkelt bara mig själv att skylla. Vet att jag skrivit sånt här SÅ många gånger tidigare. Att man aldrig lär sig.. Det var ju kanske okej på högstadiet och gymnasiet då det egnetligen inte spelade någon roll. Men nu. 
 
 

RSS 2.0