Då som nu för alltid


 
Detta alltså?!?! Så mäktigt men så himla himla tråkigt. Men så rätt ändå. Ett värdigt avslut. Det kommer bli magiskt. På lördag släpps biljetterna till en sista turnén. Kommer sitta bänkad. Lär ju försöka se minst två spelningar.
 
 
Sveriges (Världens?) absolut bästa band. 26år och inte en enda dålig låt? 
 
Sen nya singeln på det! Så bra.

I mitt badrumsskåp


 
Tänkte att någon kanske finner det intressant att se vad jag har i mitt badrumsskåp. Lägger ju ändå en del tid och pengar på sånt här och har under de senare åren verkligen blivit mer och mer intresserad av hudvård. Kanske skittråkigt för er men jag älskar iallafall att läsa sånt här.
 
Såhär ser alltså mitt bardumsskåp ut just nu. Tyvärr tycker jag det är väldigt svårt att hitta produkter som verkligen gör skillnad, det mesta funkar ju bra, ger en skön känsla för stunden osv men tänkte visa några favoriter som jag verkligen har fastnat för och som sticker ut: 
 
 
1. "Skin perfecting peel pads" från Elizabeth Arden PRO. "Exfolierande behandlingspads med mångsidig funktion som innehåller en avancerad hudvårdande formula som är perfekt för mogen problemhy och ger huden ny lyster. Huvudingredienser: mjölksyra (AHA), salicylsyra (BHA)."
 
Dessa använder jag 2-3 dagar i veckan, brukar köra på kvällen efter rengöring. Vaknar alltid upp med lite finare hy än dagen innan. ÄLSKAR eftersom det är en av få produkter jag verkligen får synliga resultat av, på kort sikt.
 
2. "Eva Vit-Tandpulver" från Eugenia "Vita, rena tänder direkt. På ett naturligt sätt med en naturlig produkt och metod. Eva Vit-tandpulver Eugenia är ett effektivt och hygieniskt tandpulver som kan ersätta eller användas som komplement till vanlig tandkräm. Det ger en blekande effekt utan skadliga effekter."
 
Brukar använda detta pulver innan jag borstar med vanlig tandkräm, fuktar tandborsten ochdoppar sedan i, borstar sedan med fokus på de främre tänderna. Även denna är en produkt som man SER resultatet av. Det blir inte nån markant skillnad men liite vitare bli ändå tänderna. Inte noterat någon speciell skillnad på lång sikt dock. Men pulvret ska göra massa andrabra grejer som förebygga karies och olika tandsjukdomar, döda bakterier och förebygga plack. Samt är naturligt. Bara bra alltså! Tyvärr är min slut men kommer definitvt köpas igen. 
 
3. "Clean Canvas Lip Scrub" från H&M "En skonsam lip scrub som polerar bort torra partier och gör dina läppar redo för ditt favoritläppstift, läppglans eller läppbalsam. Den vårdande formulan kombinerar vitamin E och B5 med sockergranulat och mandelolja, för ett mjukt och smidigt resultat."
 
Välidgt lite skrubbkorn i denna men det gör liksom inte så mycket, ser det mer som ett riktigt bra läppbalsam. Återfuktar sjukt bra, luktar (och smakar) jättegott! Har på riktigt inte haft torra läppar sen jag köpte denna vilket brukar vara ett återkommande problem den här tiden på året. Så TACK.
 
4. "Cleanance Soapless Gel Cleanser" från Avène. "En mild, effektiv rengöringsgel för dig som har känslig hud eller kombinerad/fet hud. Avlägsnar orenheter och makeup utan att störa hudens naturliga barriärfunktion.

Avène Soapless Gel Cleanser löddrar samtidigt som den rengör och ger huden en ren och fräsch känsla. Cleansern reducerar talgproduktion och reducerar bakterier och har en lugnande verkan på känslig och irriterad hud. Har en lugnande verkan på känslig irriterad hud och motverkar bildandet av P-bakterier i huden."

Enkel bra rengöring som inte lämnar någon fet hinna eller dylikt. Såg denna florera en hel del på nätet samt blev tipsad om att använde gelrengöring till min något feta hså jag slog till,h ar använt den flera år nu. Är kanske ingen mirakelpridukt men vad kan man förvänta sig av en rengöring? Den gör sitt jobb. 

5. "Nina" från Nina Ricci Min signaturdoft. Ni vet en sån där parfym som man aldrig tröttnar på och som luktar godare på en själv än i flaskan? 


Oscarsgalan 2016


I söndagsnatt var det dags för den årliga Oscarsgalan. Therese och Lollo har ju involverat mig i deras årliga tradition med uppesittarnatt. Tänkte jag skulle ta er igenom dagen/natten lite klockslag för klockslag. Ungefär såhär såg det ut:
 
09.30 Går upp, äter frukost.
10.30 Jag knallar hemåt för ett snabbt träningspass, dusch och packa upp mina Stockholmsfynd
14.00 Möter upp therese och Lollo för inhandling av nattens snacks
14.30 Tittar på Brooklyn
16.30 Lägger oss och sover. Somnar förvånansvärt snabbt.
21.00 Går upp, beställer pizza. Äter och tittar på Aftonbladets oscarssändning som just dragit igång
22.00 På med smink o finklänning, fixar iordning gottiset samt försöker ta en fin gruppbild. Det sistnämnda tar tid...
24.00 Direktsändningen från röda mattan börjar. 
02.30 Galan drar igång!
06.00 Slökollar lite eftersnack och gör oss klara för sängen igen.
07.00 Godnatt! 
 
 
 
Så själva galan då?
 
Höjdpunkter:
 
+A licia Wikanders oscar. Hur gullig kan en person vara?! Så himla fin var hon och gulligt tal och lilla pussen till Fassbender innan. Aww!
+ Att Leo äntligen fick sin! Så värd. Tyckte ju att han borde fått redan för Gilbert Grape och fick en chock när jag fattade att han inte ens blev nominerad för Titanic?! Så glad att han fick hålla hela sitt tal och inte blev avbruten av musiken plus att han höll det så värdigt. Himla bra tal! Extra fint att han knöt ihop det på slutet om att inte ta någonting för givet, precis som han inte tagit det här priset för givet.
+ Att Brie Larson vann kvinnliga biroll. Stor favorit. 
+ Jacob Trembley! Varenda liten glimt man fick av honom gjorde en så himla glad. Sötare får man leta efter. Himla synd han inte blev nominerad för sin roll i Room.
+ Lady Gagas framträdande. Helt missat den låten, men vilken jävla röst hon har alltså. Så mäktig. 
+ Han som delade ut pris (minns ej för vad) och skojade om att Mad Max vann (de vann ju cirka alla typ tekniska priser..) Hihi så classic-skoj men tyckte ändå det var kul. 
 
 
 
Besvikelser:
 
- Typ allt som Chris Rock gjorde och sa,vilket ju faktiskt utgör halva galan. Trött på hans röst en halv minut in. Varenda inslag de gjort var tråkigt. Och kakgrejen var ju så snodd efter Ellens pizzainslag. 
- Att Spotlight vann bästa film?!?!? Asså. Nu kan jagju engetligen inte säga att jag sett den (sov ca 90 procent av den på bio..) men ändå, varenda gång jag vaknade till var det samma sak, allvarligt prat på nått kontor. Supermycket Zzzzzzzzzzzzz Samma musik filmen igenom, somalltid drog igång på precis samma ställe vid varje scenbyte. Precis som nån dålig tv-serie. Gillar inte Michael Keaton heller.
 
Avslutar med de bästa på röda mattan, förutom Alicia som var finast! 
 
 

RSS 2.0