Vardags"rädslor"


Hehe läste just detta inlägg på HanaPees blogg. Om vardagsrädslor. Eller rädslor å rädslor, konstiga grejer man är rädd för fast man vet att det aldrig kommer hända.
Älskar sånna inlägg där kommerntarerna är lika roliga att läsa som inlägget i sig. De flesta nämde grejer så som ormar i toaletten, eller att de plötslgit ser någon bakom sig i spegeln. En del är ju dock sjuka ihuvudet.. Haha, han som var rädd för att ramla in i en timmerstuga och få en sticka i adamsäpplet?!?
 
Vet två sånna här "rädslor", jag haft olika perioder i livet.  Alltså det är ju egentligen inga riktiga rädslor, man vet ju att det aldrig kommer hända men ändå.
 
1. När jag var rätt liten, men ända fram till typ 14års åldern (?!) hoppade jag alltid till sängen eftersom jag var rädd att någon skulle dra in mig under. Kan ha att göra med den gången Julia skrämde livet ur mig genom att krypa in under min säng medan jag borstade tänderna och sedan tog tag i benen på mig medan jag satt på sängkanten i godan ro, helt ovetandes. Typ räddaste jag blivit i livet. 
 
2. Hade även en period då jag ALLTID kollade om någon stod bakom duschdraperiet, kvittade om jag bara skulle borsta tänderna eller gå på toa. Och nej det har inte med psyko att göra.
 
 

Årena dom går och går.


Nyårsafton! Och hur spenderar jag denna? Hemma i soffan. Men det är inte ens synd om mig, jag har helt mig själv att skylla. Är ju dock inte speciellt sugen på att göra nått speciellt, men åkt hem och myst hos pappa hade ju vart nice, men bil/buss etc ville inte samarbeta med mig. Så här sitter jag.Det känns ändå okej, jag ska upp och jobba imorn bitti så det är väl min ursäkt utåt.
 
Men ärligt vem håller jag på att bli..? Känner mig som min gamla granne jag sett genom fönstret, som alltid sitter ensam vid köksbordet i sin äckliga lägenhet och röker (ja jag har sett in när hon städat med öppen dörr?! Det är så rotigt och inrökt så det luktar i hela trapphuset ) Hur får man ett så tragiskt liv? Snart är jag där. Så vem är jag att döma..
 
Känns som varje år blir sämre och sämre. Läste min sammanfattning av 2012, och det sög ju, men om jag jämför med detta året så känns det så himla mycket mer händelserikt..

Ännu en dålig plats.


Jag hade lovat mig själv. Inte igen, inte här. Det här ska bli en bra plats, inte förknippad med ångest. Inga dåliga vanor. Det skulle bli en nystart. Igen.

Men det gick inte ens tre dagar.

Gnäll lagom.


Att vara sjuk och inte kunna träna är inte bra för mitt psyke.. Jag har liksom inget att göra om dagarna och det fuckar upp mig. Blir så himla depp och ligger bara hemma och tycker synd om mig själv, har inte ork till nått och känner bara att livet är värdelöst. SÅ TRÖTT PÅ DETTA.
 
Tror dock det börjar ge med sig nu, sugen på att träna ikväll men antar det vore korkat.. 
 
Så vad ska jag göra?! Är t om ledig idag, men vill fan hellre jobba. Borde ju börja packa inför flyttan och verkligen köpa julklappar, men jag orkar inte...... Är dessutom pank för att jag bara shoppar till mig själv när jag letar julklappar till andra. Sånt ego. Men jag vet inte vad någon vill ha och blir så osäker.. 
 
 

Silvana Imam- Tänd alla ljus


ÅH! Hade missat detta men gud så bra! Hoppas verkligen den kommer på spotify snart. 
 

Andreas Grega


 
Det här är verkligen en av de FINASTE låtarna jag vet. En sån låt man kan börja grina bara av att lyssna på.
 
Rätt värd artist överlag, har gjort massa bra. Och tror inte så många har koll på honom, så tips!
Några favs:
 
> Rädslan
> Dom hade mycket att säga
> Liv Död
> Diktatorn
 
 

Final i Paradise :'(


Asssååå Calle i mitt lilla hjärta!!! Började gråta när han ställde sig bakom Paow o Erik i finalen. Så himla fin person. Ställa sig där trots allt som hänt, stort faktiskt. Verkar va så himla gullig och jordnära.  Har vart min favvo typ hela säsongen. 
 
Ajaa nu vare slut på det roliga, det enda jag tittar på på tv. Vad ska jag nu göra om kvällarna? Jorå sova kanske, haha PH har fan fuckat min sömn.
 
Rätt nöjd med utgången för övrigt. Tyckte ju dock bäst om Calle, och Jasse. Hade inte kännts fel om Freddie vann heller eller Kristian. 
 
 

Mvh bohem_girl_91


SvaIdag fick jag ett paket med posten. Med sten. Bland annat. faktiskt roligare än det låter men jag känner mig lite knäpp.. Har dock varit lite intresserad av sånt här new age-grejs ett tag. Älskar rökelser, fina stenar, drömfångare och sånt, dessutom så vill jag gärna hitta nått att liksom tro på.. Är fan avundsjuk på folk med nån slags religiös tro, måste kännas tryggt på nått vis. Tror även lite dragning mot detta sitter kvar sen jag var liten och min bästa kompis hade föräldrar som var väldigt new-ageiga, trivdes så himla bra hos dom och tyckte dom hade så himla mysigt hemma. 
 
Så igår läste jag jättemycket på bland annat denna blogg. Sen klickade jag hem lite stenar och en sammetspåse att lägga dem i. Och nu ligger påsen under kudden, hoppas på att det ska ge mig lite bra energier. Vet inte om det är bästa att ha dom under kudden eller typ i jackfckan så man alltid bär dom med sig? Jag köpte även vit salvia som man ska bränna för att rensa ur platser eller personer på dåliga energier så det tänkte jag testa nu när jag flyttar, rensa både mig själv och lägenheten. 
 
Alltså förstår att det här låter jätteflummigt och konstigt och jag vet inte ens om jag tror på det själv, men nått bra borde det ju ändå göra, vare sig det beror på att man blir mer medveten om att man vill förändra saker eller om dessa flumgrejer i sig själv faktiskt gör något.
 
Cred till harmoniqahalsobutik.se för sjukt snabb leverans, fick alltså paketet efter 1 (!) dag.  
 
 

Ordbajs


Jag hatar att vara vuxen. Att inte ha någon som tar hand om en, ser till att man mår bra och ibland tillochmed bestämmer över en.

Har levt med min psykiska ohälsa alldeles för länge. Eller vad fan kallar man det?! Deprimerad eller bara lite känslig, vem vet.. Har hållt det väldigt väl för mig själv men på sätt och vis vill man ju att folk ska veta, så det har sipprat fram lite då och då. Men det känns ju bara pinsamt såhär i efterhand, här kommer jag och tvingar på folk mina töntiga problem.. Tror inte att någon brytt sig speciellt heller och det gör det så himla mycket värre.

Skulle verkligen vilja vara barn igen, ha någon som hjälpte mig genom det här och brydde sig. Men nu är jag stor och då ska man klara dig själv, men jag vet inte om jag gör det.. 

Tristessen i att vara sjuk.


Uähhh, så trött på att vara sjuk. Var ut förra fredagen, julbord med jobbet. Va först bakis och seg en dag, sen smög det sig på. Är ju egentligen inte dödsjuk, bara förkyld, slemmig och jävlig men det är mest på morgonen och kvällen, däremellan är det ätt lugnt. Men inte kan man träna för det..:( Säger folk iallafall. BU, men okejdå, jag vill ju bli helt frisk så får väl vila. Och det har jag gjort, i snart en vecka alltså. Tråkas ihjäl. Bara jobbat och legat i den här jävla soffan.. Depimerande.
 
Men okej, några grejer har jag väl gjort:
 
>Tränade söndag, måndag och tisdag, på tisdagen gick det inge bra längre..
>Varit på premiären av Hobbit, sov igenom hela filmen, såg MAX en kvart. Pinigt.. Bevis på att jag verkligen fått in normal dygnsrytm iallafall.. 
>Intenetshoppat upp alla mina pengar. Typ bara julklappar till mig själv. Fan.
>Tvättat, tjoho!
>Böjat rensa lite i garderoben. Men rensa är lätt, göa sig av med det man inte vill ha = svårt. Pallar inte ta kort på allt och lägga upp annonser, blir matt bara av att tänka på det.. 
 
Yaaas, that´s pretty much it. Ska bli sjukt skönt att jobba imorn faktiskt. Så mycket mer värt än att ligga hemma, tristessen i det alltså.. 
 

Kaktusar och kristaller.


Dör lite när jag kollar i mina inredningsmappar?! Har hittat så mycket fint senaste tiden. Vill bara shoppa och göra om. Bra då att man är pank och har köpt cirka två julklappar. Jävla skit.
 
Sista bilden kommer från Kristin Zetterlunds blogg, annars är det blandat från Pinterest som vanligt.

Jag älskar Quetzala Blanco


En av mina största "idoler" Har ägnat flera timmar åt att läsa massa gamla inlägg på hennes blogg. Älskar att hon ger så ärliga och bra tips. Hon är så smart och självdistanserad, och ärlig. Typ enda stället man får läsa om sånt man vill utan jävla censur. Plus hon bloggar om cirka allt jag är intresserad av; Smink, skönhetstips, behandlingar, KÄRLEK, böcker,filmer och musik. Sen är hon ju sjukt snygg och verkar ha en skön och realistisk syn på livet. Önskar bara hon bloggade mer.. 
 
 

Dolce & Gabbana spring/summer 2014


Så drömmiga frisyrer, nått av det finaste jag sett.
 
 

Mest spelade låtar 2014


Gjorde just detta. <-- Klicka där för att göra en egen.
 
En lista över mina mest spelade låtar på spotify under 2014. Superkul att se ju. Gjorde även en spellista med de 100 mest spelade, finns här. Du får även se mest spelade artister, album och genrer och annat skoj. Ska göra detta varje år nu! 
 
 
 

Godmorgon!


Vaknade helt jävla död 05.20.. Somnade strax efter 12 (jävla paradise..)  blev sen väckt vid 1 så blev inte jättemycket sömn.. En morgonpromenad, en energidryck och lites mink senare så känner jag mig iallafall  jättepigg. Mot jobbet nu! 
 

Beyoncé


Har aldrig vart något större fan av Beyoncé. Har aldrig haft nått emot henne heller men har verkligen inte förstått hennes storhet. Tills nu. Efter att jag såg denna videon så har jag fan ändrat mig. Vilken jävla drottning! Låten är ju inte ens bra, men videon alltsåååååå! DÖR lite och då är den inte ens spceciellt snygg eller så men..  Hon är! och så bara charmig, rolig, töntig. <3
 

257 minuter


Tjoho, idag har jag spenderat 4timmar och 17minuter på att GÅ. Rekord! (Sen jag laddade ner Moves-appen, älskar den, man blir så motiverad att röra på sig mer. Tips!)
 
Förutom två vändor på gymmer har jag varit på Sandys och ätit med Lollo och Nattan. Minns faktiskt inte ens när jag såg henne senast så det var jättemysigt :) Har även fått det första lilla paketet av alla som kommer trilla in efter ett rejält utnyttjande av "Blackfriday" och även nu "Cybermonday". Tanken var att köpa massa julklappar men blev mest julklappar till mig själv..  Bland annat en liten fejkring för sepum. Tyckerjudet är råsnyggt, på snygga människor iaf. hehe... 
 
Aja, nu paradise innan sängen, ofc.




Little Jinder


Igår (?) släpptes Little Jinders debutplatta. Väldigt bra är mitt första intryck, favoriter so far: 
 
 

RSS 2.0