Yada yada..


Så har man missat en veckas bloggning igen.. Som vanligt skrivit massa inlägg i huvudet, men som med så mycket annat har jag inte riktigt orken och drivet att ta tag i det. Har iallafall inte hänt speciellt mycket nämnvärt, jobbat typ varje dag i veckan 6-14, sen tränat en eller två pass varje dag, heja mig. Vilade dock igår, fick ångest direkt.. 
 
Men att gå upp 5 varje morgon tar på en, åtminstone när man inte somnar i tid och blir väckt av telefonen Så ska bli sjukt skönt att sova ut imorgon. 
 
Har förresten vart på bio i veckan också. Såg nya Hunger Games, Mockingjay part 1. Blev rätt besviken. Bara massa dravel fram o tillbaks, hände liksom massor men kändes inte som det ledde nånvart. Typ bara Lawrence som gjorde den sevärd. Julianne Moore var sjukt snygg med fö. Aja, hoppas ju verkligen avslutet blir bättre.
 
yada yada, har ingen inspiration idag heller. Känner mig plötsligt jättenegg.. Vill bara gå och lägga mig men har såklart tvättid..:(

Kristian Täljeblad


Åh hade missat denna. Den är ju rätt töntig och så men det kvittar, lyssnat typ nonstop flera timmar. Blir glad av den!
 

Krunegård på Nöjesfabriken


Krunis var grym! 




Sån bra träningsdag!


Haft sån bra träningsdag idag! Började dock med att jag försov mig men hann iallafall med 3,5km promenad innan jobbet. Efter jobbet drog till gymmet för 30minuter på löpbandet och ett Challenge-pass. Stationsträning med olika styrke och puls-övningar. Var riktigt jobbigt. Hem en sväng, äta lite kvarg och protein (haha) innan jag drog tillbaks till gymmet för ett MRL-pass och en halvtimme till på löpbandet.
 
Bästa jävla rumpövningen på det passet. Köttar samma i en hel låt, men olika hastighet på rörelserna varvat med statiskt. bränner så sjukt. Så tips verkligen.Haffade första bästa bild på google för att visa.
 
 
 
Har även hunnitl aga massa mat idag, blir ett gäng matlådor. Lyckades göra en jättegod kycklinggryta och ska testa blomkålsris till, är dock skeptisk, luktar asäckligt.. men hoppas det går ner. Sjukt smidigt om det går att äta, finns färdigt på ICA nu för tiden, så bra initiativ! 
 
Men nu ska jag borsta tänderna och bädda ner mig i sängen. NATTI! 




Aim higher


 
 
Försöker tänka såhär just nu. Maten går sådär, eller bra förutom allt småätande på jobbet, skjutmig. Har iallafall både gymmat och sprungit två dagar i rad nu och till helgen ska jag "gå ut" nykter! Får se hur det går..
 
 Vägde mig förresten på en tanitavåg(?) på gymmet idag. Inte jätteroliga siffror.. Men ändå lite bättre än jag var rädd för. Har iallafall lagt på mig 1,3kg muskler sen sist, men även 2,5kg fett. BUHU. Så nu jävlar skajag ta tag i det här, nästa mätning ska de där 2,5kg vara borta, minst!
 
Aja, kände att jag var tvungen att göra en uppdatering, men nu ska jag sova, målet är en morgonpromenad innan jobbet imorn. Godnatt!
 
 

The trouble is, you think you have time.


 
Snubblade över detta citat och vilken jävla ångest jag fick. Bara väntar på det där jävla livet, plötslligt är det slut.. 
 

Mitt i en Håkan Hellström-text, fast på riktigt.


 
 

You had me at hello


Inte ens två månader kvar till ny lägenhet såhuvudet är såklart fullt av inredningstankar, så tänkte bjuda på några av de senaste bilderna i inspirationsmappen. Mest kärlek till giraff-bilden. Älskar ljuset, blandning av enkelt vitt och mörkt trä, och mässing såklart.
 
 
 
Kollage gjort av mig, bilderna från min pinterest.

Lördag


Började lördagen vid 9 med några kilometers promenad  och en sväng i solariumet. Åt frukost och hängdemed datorn nån timme innan jag och Lollo gav oss ut på en långpromenad till wåxnäs med lite budgetshopping som mål, dvs Gengåvan, Rusta och Netto.. Gjorde inga större fynd men bl a en bok för en femma, en ljusslinga till balkongen och lite random mat på det. 

Drygt 2 timmars promenad blev det iallafall, och det var ju tur för resten av kvällen blev det inte mycket gjort. Tanken var att städa och tvätta men istället somnade jag på soffan.. 

Godnatt!





Kattbäbis


Står långt upp på önskelistan. Har varit sugen på att skaffa mig en katt i många år men när jag flyttar nu ska jag slå slag i saken! Ska bara hitta en också.. Vill ha en rätt lugn som inte hårar överdrivet mycket och så vara otroligt göllig, tips på ras?




Interstellar


Varit och tittat på Interstellar idag. Så jävla bra. Älskade Matthew, musiken och att den var så himla mäktig. Hade ju inte mycket smink kvar när filmen var slut kan jag säga.. Sen var den ju rätt avancerad och det var mycket typ tekniska grejer jag inte förstod, men det gjorde faktiskt inte så mycket. Alls.
 

En snabb update


Ojdå nu har jag glömt bort bloggen igen. Eller nej det har jag verkligen inte, skriver inlägg i huvudet varje dag men får aldrig upp dom. Har liksom inte tid?! 
 
Har jobbat o tränat massor hela veckan, förutom måndag som jag var ledig och seriöst inte rörde mig en meter på.. Hatar sånna dagar. Men sen har det varit bra! Träningen har gått bra och maten bättre än på länge, fortfarande inte superbra dock, nallar lite godis på jobbet osv. Skit, sämsta med att jobba på mack, gottigheter all over the place.. 
 
Nu ska jag sova iallafall, börjar 6 imorn för veckans sista jobbpass. Älskar 6-14 passet för övrigt, tiden går så fort och sen har man jättemycket dag kvar :)
 
 

Dagens träning


Idag var det mina två favoritpass på gymmet som gällde; 75 minuters Box följt av en timmes piloxing. Passade på att inviga nya pulsklockan också. 




Boooooring


Så uttråkad just nu.. Hade hela familjen här förut så blev sjukt tomt när dom åkte.. Har städat och diskat upp allt, men nu då? Får väl sova snart men enda jag tänker på är godis.... Eller feeeezta. Tusen år sen. Aja, tråkkväll. 
 

Min 23e födelsedag


Jobbat, tränat städat. Så har jag spenderat födelsedagen tills Lollo dök upp med ballonger och "sång", så söt! Fick tom en cupcake med ljus i :') Sen blev det film heeela kvällen, mys. 




RSS 2.0