Skincity


Var just och hämtade paket på Ica (så pinsamt är in och gör det flera gånger i veckan..) iallafall ett av dom var från skincity, beställde ett provkit på de där dyra hudvårdsprodukterna jag blev rekommenderad när jag var på behandling. 
 
Men skincity alltså, Jävlar vilken bra sida!!! Fick paketet efter en dag (!) det var fraktfritt och själva paketet var så gulligt, innehållet var fint inslaget med personlig liten hälsning och en shoppingbag, liten necessär med produktprover och en liten porslinsfigur. Haha så gulligt!
 

Träningspepp!


Endorfinrus nu! Varför skippar man någonsin en träning?! 30min core, 30min MRL och lite mer rygg på det. 💪👏💪 





Onsdag 29e


Idag har jag varit och gjort en antsiktsbehandling. Planen var att göra en Oxygen-behandling, men väl där tyckte hon att jag skulle göra en diamantslip och en porrengöring istället och vänta med oxygen.. Så det blev så. Hehe istället för att bli snygg blev jag sönderklämd.. Men jaja det leder väl till nått bra och så illa var det inte, men fyfan vad ont det gör asså.. Blev även rekommenderad lite produkter som jag var sjukt sugen på att köpa, men 390:- för en rengöring och 600.- för en kräm Nja... Får väl inse att man inte är rik.
 
Ajaaaa, på vägen hem blev jag inringd till jobbet så bara hem o hämta grejer o vända typ. Jobbat till 20, gick sjukt segt. Efter jobbet blevdet ut på en springtur, tredje denna veckan, känner mig så duktig! :) Idag blev det 5km, kändes riktigt tungt dock.
 
Jajaaaa, avlsuta kvällen med paradise och skriva på hyreskontrakt! :D:D:D:D:D

Från soffan ut i regnet.


Åh älskar (de få gångerna..) man känner spring i benen och man verkligen vill ut och röra på sig. Fick just ett sånt ryck, efter att ha avbokat dagens gympass så  satt jag hemma i soffgropen med ångest.. Så på med löpskorna och ut! Har alltså inte sprungit sen i juli?! Aja gick väl helt okej ändå med tanke på omständigheterna. Så nöjd att jag tog mig upp ur gropen iallafall! 




Dagens gnäll.


Åhnej, vaknade preis efter några timmars sömn på soffan. Skit också! Under dagen har min mobil gett upp också. Känner mig helt off från världen nu :/  Skittelefonen har börjat krångla mer och mer för varje gång jag försökt ladda den och nu tar den inte mot nån laddare alls.. Och Telia är stängt så nu ska jag överleva typ ett helt dygn utan telefon. Fyfan. Sjukt egentligen att man är så beroende av den, men det är jag verkligen. Ska iallafall försöka väcka liv i min gamla 4a nu så jag åtminstone kan ställa alarm och lyssna på pod på väg till och från jobbet imorn.
 
Har dessutom lock i ett öra som inte släppt på flera dagar = halvt döv. Är värre än alla gamlingarsom inte hör nått på jobbet, så nu står vi där på varsin sida disken och försöker komminucera utan att höra varandra.. ;( 
 
Åh dessa problem alltså! 

Loppisrunda


Gav mig ut på en liten loppisrunda idag. Hittade dock inte så mycket, (bara massa möbler och stora grejer som man behöver en bil för, såklart) tycker ärligt talat loppisarna i Karlstad är rätt dåliga, speciellt de som ligger centralt. Men fick iallafall med mig två tavelramar och ett gäng böcker hem. 
 


 

Allt som glimmar.


Några inredningsdetaljer från H&M som är påväg hem till mig. Älskar verkligen deras inredningsavdelning! De är så snabba med att haka på trender och göra billiga varianter av dyra guldkorn. Synd bara att sortimentet inte är större, tänk IKEA, och att det finns så få riktiga butiker med Home-sortimentet. 
 
Stjärnan/blomman nere i hörnet är förresten ett grytunderlägg, letat efter snygga sånna i evigheter (som inte kostar runt tusenlappen...) och äntligen hittade jag ett! :) Och ja, jag gillar guld.. 
 
 

Blondin?!


Ytterligare några timmar i frisörstolen gjorde. Blev avsevärt mycket ljusare, blev nästan lite chockad.. guess i'm blonde again :o 
 
 






Tisdagmorgon.


Frukost innan jobbet. Sen ska jag direkt till gymmet. Längtar tills jag kommer hem ikväll..
 
 

Tikk Takk, hjerte går i flikk flakk.


Lyssnar alltför sällan på musik nu för tiden, bara podcasts i lurarna. Men tänkte ändå tipsa om några låtar som letat sig in på listan senaste tiden.
 

En jävla massa sömn och en lägenhetsvisning.


Åh gud den här dagen.. Så skönt att den snart är slut. Har varit världens jävla slöaste, sovit i omgångar hela dagen. Började med att jag somnade 18.00 igår.. Sen har jag vart upp nån sväng,inte haft nått å göra/kännt mig trött så lagt mig och somnat mer eller mindre frivilligt flera gånger.. Har iallafall, handlat, kollat på en lägenhet, tagit en kort ppromenad sen fixat kvällsmat och matlåda tills imorn. Produktivt.
 
Iallafall, lägenheten! Sånt flyt man har ibland. Var till Willhem i fredags för att kolla upp om min andrahandhyra var rätt och lite sånt, det var den ju inte.. Jag betalar 4600kr och hyran är på 3900kr (!) Visserligen kan man lägga på typ 10% för att den är möblerad,vilket den knappt är, säng, ett skåp och en hylla i badrummet, plus hennes jävla skit i alla garderober :( Sen ska hon ju ha tillgång till lägenheten en helg/månad så det där pålägget på 700kr är verkligen inte befogat. 
 
Men det var inte det jag skulle komma fram till. När jag var där passade jag på att fråga om det fanns nått mer man kunde göra än att söka lägenheter på hemsidan och han typ "Näee det är det som gäller... Men det är ju fredag så jag kan ju kanske vara lite snäll och kolla om vi har nått ledigt som inte lagts upp än.." Och det hade dom minsann! En nyrenoverad 1a på 47kvm och balkong i huset brevid mitt. Så jag fick första tjing på den och har varit och tittat idag. Den var superfräsch, väldigt lik den jag har nu men några kvadrat större, lite annorlunda upplägg på vardagsrummet (ingen sovalkov) , men tusen gånger fräschare, tvättstuga i samma hus och framförallt slipper jag ha en andrahandslägenhet. Så hoppas verkligen jag får den nu! :) 

05.46


Tjoho, selfie på våg till jobbet. Ett under att jag är såpass pigg, eller ja att jag ens är vaken, myskvällen med Lollo blev alldeles för lång, somnade strax efter 1..  Men jag klagar inte!😁 
 

Önskelista 2014


Två veckor kvar tills jag fyller år och hög tid för önskelista! Har gjort det extra enkelt för er nära och kära (som eventuellt tänkt ge mig nått....) att hitta grejorna, länkar finns till återfärsäljare med bra pris på allt som är lite krångligt att hitta. Varsågoda 
 
 
 
>> Pulsklocka, helst en vit Polar FT60 (eller FT60M/F) Finns till hyffsat pris här. Eller svart till mycket bättre pris här.
>> Hårvårdsserien "Pump it up" från Kevin Murphy. Finns t.ex här.
>> Crystal Head vodka. Finns på systemet.
>> Servettringar antingen i brunt läder från Åhlens, eller de silvriga i form av klor från Zara Home.
>> Blank guldkruka från Skultuna. DRÖM. 
>> Hörlurar från Happyplugs, antingen guld eller roséguld.
>> Antikt skrivbord, liknande det på bilden. 
>> "No nazis lady tee" strl S. Finns här.
>> Tillbringare Auburgine. Finns t.ex här.
>> Bestickset i Guld, från Lagerhaus
>> Ljuslykta i bergskristall. Finns här.
>> Ansiktsmasken "Super mud clearing treatment" Från Glam Glow
 
+ Sällskapsspelet "Med andra ord", eller nått annat roligt.
+ Presentkort funkar alltid.
+ Tid hos nån form av spåtant vore kul.
+ Fina ljus eller goa krämer, speciellt om de luktar åt vanilj/kokos/kola hållet.
 

Veckans lediga dag


Veckans första och enda lediga dag och jag har tänkt få massa tråkigt och vettigt gjort. Började ju dock mindre bra med att jag sov alldeles för länge.. Men nu ska jag sätta fart iallafall!
 

Tipzzz


Tänkte bara tipsa om att titta på dagens(?) avsnitt av MVH talkshow, som HanaPee programleder, och idag har hon Alex & Sigge där. Alla favoriter på en och samma gång!  Tyckte dock Alex var lite tvär och konstig, men aja älskar dom ändå.
 

Spontanköp


Spontanköpte just en gammal tavla. Typ där jag bor har en liten tavelaffär öppnat, har vart sugen på att gå in länge men den är aldrig öppen och ärligt talat så ser den rätt skabbig ut.. Vågade mig in till sist, haffade denna för en hundring. Inte helt säker på om den är skitfin eller rätt ful. Aja, kul med gammalt och  annorlunda iallafall. Tänkte ge mig på att måla ramen också.  Får se om den hamnar på väggen eller i garderoben 😝 


5 timmar i frisörstolen


2 besök och 5 timmar hos frisören senare...  Känner mig dock  inte jättenöjd:/ Dels blev inte som jag tänkt mig riktigt, och dels tycker jag att jag passade bättre i den färgen jag hade innan. Ska nog lägga i lite mer slingor för att bli ljusare och få bort den slingade känslan (makes sense?) iallafall. Får dock vänta lite med det, har behandlat håret så himla mycket nu så det måste få vila lite.. 

Här är en bild de på salongen la upp på sin insta. Ska ta en egen och visa sen när jag fixat det som jag själv vill ha det, lockigt är så himla inte jag.. 




90-talet ringde..


Hämtat paket från asos idag. Innehöll bland annat detta halsband och denna klänning. Hej 90-talet!👋 




Mot frisören.


På väg till frisören. Är typ livrädd. Ska både klippa mig o färga håret. Vet typ inte färg än... Aja, det blir säkert bra.

Just nu:





"Jag var världens räddaste barn"


Rotade just fram en av mina gamla favoritböcker, "Akta er killar här kommer gud och hon är jävligt förbannad", en samling krönikor av Linda Skugge. En av mina största idoler i yngre tonåren för övrigt.
 
(Hur kom det sig då att jag letade fram den just nu? Lyssnade på morgonpasset i P3s pod --> började fundera på vad jag skulle säga om jag träffade Hanna Hellqvist --> kom att tänka påen krönika jag läst om att "se självklar ut" --> letade fram boken, japp så kan min hjärna funka.)
 
Iallafall började läsa lite, tänkte egentligen skriva om just den krönikan om att se självklar ut, och framförallt att VARA SJÄLVKLAR. Men sen hittade jag en annan som tog över koncentrationen. Här är en nedkortad version av den (klippte bort den senare halvan som jag inte tyckte var lika intressant):
 

"Jag var världens räddaste barn.

När jag var fem-sex år eller till och med äldre var jag livrädd för alla gubbarna i min släkt, inklusive mina kusiner. Jag var inte bara blyg utan fullkomligt livrädd. Det var fruktanvärt om jag lyftes upp för att sitta i någon av deras knän. De var superläbbiga gubbar för mig, och så luktade de konstigt, krydda och sådana saker.

Jag var synnerligen miffo som barn och jag är synnerligen miffo som vuxen. Jag vågade nästan ingenting och många av de läskiga sakerna vågar jag fortfarande inte göra.

Jag vågade inte skrika med när någon ropade "ge mig ett D, ge mig ett I, ge mig ett F, vad blir det? DIF!" Jag löste det genom att mima. Och jag mimade och mimar fortfarande till Ja må han leva.

I klassrummet vågade jag inte räcka upp handen och be om något och när fröken inför en skolresa frågade om det var någon i klassen som brukade bli åksjuk vågade jag inte säga till. Så jag spydde på bussen inför hela klassen. Jag vågade inte grina när folk såg det. Och inte spela Bingo. Jag vågade inte ropa "bingo" högt när jag fick det. Jag satt tyst med min bingorad framför mig.

Det är ganska sorgligt. Varför blir vissa så här? Jag kan inte riktigt utröna vad det var jag var och är så rädd för. Att skämmas och bli röd i ansiktet? Ja. Att bli till allmänt åtlöje? Ja. Men varför är det så hemskt?

Jag vågade inte leka. Jag lekte aldrig för det krävde ju att man skådespelade lite, och det vågade jag inte. Det var hemskt att leva mig in i olika Barbielekar. Jag vågade inte dansa och jag mimade när klassen skulle sjunga på musiken. Jag vågade inte applådera eller jubla högt. Inte ropa på någon i korridoren, inte heller gå ensam över skolgården.

Och det var vidrigt när man hade uppsats i aulan och var tvungen att gå på toaletten. Man måste gå längst fram och skriva upp sig på en lapp, vilket gjorde att man syntes. Alla kunde strirra och jag ville inte synas. Var det något jag hatade var det att synas. Det var samma sak med att gå längst fram i klassrummet och vässa pennan. Jag avskydde även maskerad, på grund av skådespeleriet det innebar."

 


Minns att jag kände igen mig så väl i mycket av det här. Och kan ärligt talat göra det fortfarande också. Men det är så hemskt, vart kommer all denna rädsla ifrån!? Hur kan man ens vara rädd för att ropa ut ett bingo? Jag vet inte, men jag vet att jag var det. Jag drog mig in i det sista för att be fröken om hjälp, jag hade full uppsättning pennor och pennvässare för att slippa gå framtill pennvässaren, jag fasade till och med för att fylla år för då skulle alla sjunga för en samtidigt som de stod och glodde på en. Usch tycker synd om den Lilla-Lisa nu :'(


Nu för tiden skulle jag nog våga ropa när jag får den där bingoraden, men jag är fortfarande fylld med så mycket rädsla. Rädd för att göra fel, säga fel, se fel ut. Jag blir nervös och blyg så fort jag känner mig iakttagen och granskad, vilket är ungefär hela tiden.. När jag tänker närmre på det så förstår jag hur mycket det här hämmar mig och faktiskt förstör i mitt liv. Hur gör man för att sluta vara rädd?


Piloxing och mysfrulle


Har precis ätit en stor smarrig frukost med Semlis. Extra gott efter ett pass på gymmet. Idag testade jag och Lollo Piloxing, tyckte det var riktigt roligt faktiskt! För er som inte vet vad det är så är det typ en blandning av pilates, boxning och dans. Tyckte det lät jättekonstigt först och förstod inte riktigt hur det skulle flyta ihop men det gjorde det verkligen. Jag är ju inte en dansant person men när dansen inte ska vara så snygg och typ sexig (värsta jag vet..) utan det viktigaste är att du försöker och rör på dig hela tiden så är det roligt. Passet gick dessutom väldigt fort och blev aldrig dödsjobbigt även om svetten verkligen rann, haha såg många som det bokstavligt talat droppade ner på golvet av. Så detta kommer jag garanterat köra igen, ska lyckas få med mig Lollo bara, hon var inte lika förtjust.. Förutom Piloxing blev det även 25min pw på bandet + den vanliga promenaden dit och hem. Hehe behövdes verkligen efter min och Selmas svullokväll igår. Usch, blev både godis och pizza....
 
(Bilder snodda från selmas snap..) 
 
 



Systra mi!


Tjoho, imorn kommer Semlis och hälsar på! Och sover kvar tills på lördag. Ska bli så mysigt, inte sett na på en hel månad! Har jag tur får jag träffa Julia och Esmis också, vore guld ✨ Saknar så himla mycket att ha familjen nära..

❤️



Att börja 09.30


Idag började jag jobba halv 10 och måste bara säga, gud vilken skön tid att börja på morgonen! Gick upp strax efter 7, gick ut på en kort promenad sen åt frukost och fixade mig för jobb i lugn och ro. Så skönt! Annars har det inte hänt mycket, jobbet gick bra, hem och tog en powernap... Sen iväg till gymmet för ett MRL-pass och 40min PW på bandet. Sen hem och fixa mat och matlåda. Och snart blir det sängen, upp 6 imorn för ett sista jobbpass innan helgen. Ska bli så skönt med helg!

En kort men bra dag.


Dagen började riktigt dåligt med att jag sov till halv 4.. Fyfan har verkligen inte vant om från natt- till dagsjobb än. När jag väl kom upp satt jag typ bara och glodde, så sur för att jag sovit bort hela dagen. Bra logik där, att fortsätta slösa tid :/ Iallafall plötsligt ringer Issa och vill ha sällskap på sin pw, så vi körde en telefondejt medan vi promenerade på varsitt håll. Så jävla bra, blev nästan 8km och tiden bara flög förbi. 

Sen blev det även ett snabbt gympass, körde armar/axlar/bröst fram tills de stängde. Sen så, hör o häpna, lagade jag mat +fixade matlåda. Känner mig duktig! Men nu ska jag hoppa in i duschen innan PH drar igång:) 



Maten blev champinjoner stekta i grädde (laktosfri lättvariant från Oatly) tillsammans med shiratakinudlar och massa grönsaker.

Nystädat


Legat och latat mig sen jag slutade jobba vid åtta, men fick ett ryck för nån timme sen och började städa. Känns så himla mycket bättre att gå och lägga sig nu,nybäddad säng dessutom!





Kalorifria såser från Green Valley Ranch


Tänkte köra en snabbrecension på dessa såser från Green Valley Ranch. De är helt kalorifria, hur det går till förstår jag inte riktigt.. Innehåller förmodligen inte mycket nyttigheter men tycker ändå det kan vara ett bra sätt att dra in på lite kalorier.
 
Ketchupen är min favorit, äter aldrig vanlig ketchup längre, tycker denna är godare,smakar som en blandning av ketchup och typ chilisås, så den rekommenderar jag verkligen!
 
Indian Curry testade jag förra veckan till kyckling och tyckte även den var riktigt god.
 
Ceasar dressingen däremot är vidrig, testade till nån baguett för ett tag sen men slutade med att jag slängde både dressingen och baguetten. Riktigt äcklig.
 
 
De finns att köpa på bl.a MM Sports och kostar 49kr/st men tror det är ett stående erbjudande med 2 för 1.
 
 

A shitty day


En så himla onödig dag. Sov till 4, sen har jag mest legat med datan på magen. Enda produktiva var en promenad till affären. Vaknade just till efter ett slummer på soffan. Så himla trött tydligen. Så nu ska jag sova, första dagen på nya schemat imorn! Yes, det är sant. Gjorde min sista natt natten till idag, sen är det dagsjobb som gäller. Yihoo, eller nått. Sjukt otaggad på allt just nu men det kommer garanterat leda till ett himla mycket bättre liv så småningom.
 
 

Tove Lo - Queen of the clouds


Lyssnat igenom Tove Lo's debut (tror jag, så sjukt många spår!). Iallafall, bra allihopa. Men hittat några favoriter, speciallt en.
 
Not on drugs
The way that I am <3<3<3
Not made for this world
Thousand miles
 
+gamla favoriten Stay high förstås. 
 
 
 

Meningen med livet


Har precis varit på Alex o Sigges provförställning av Meningen med livet. Så himla kul att jag och Sandra fick tag på biljetter fast det var slutsålt. Är så glad nu för det var så himla bra!!! Hade ett leende på läpparna showen igenom och en tår i ögat när de gjorde entré bara för att jag äntligen får se dessa fantastiska på riktigt. Tycker deras podd svackat lite ett tag men nu är jag fan nykär igen.
 
 
 

RSS 2.0