Mina favoritkidz
Var hem till Filipstad en sväng idag. Mormor fyllde 70 så då åkte jag dit med syrran en snabbis och hon var även gullig och körde hem mig sen😘 
Blev tårta och lite update av mormor och morfar men bästa var ju att jag fick träffa dessa små underbara. Finns nog inget som gör mig gladare. Haha när vi skulle åka möttes vi av dessa coola i bilen, sjöng för full hals och låtsades dunka musik i sina coola brillor. Dog.😂

På tal om gulliga personer.. Vi passade på att ta en sväng på ikea när julis körde hem mig och som vanligt blev det köttbullar i deras restaurang. Och jag lyckas med det fantastiska att glömma mitt kort på matbrickan. Upptäcker detta första i kassan men världens gulligaste anställda som ska ta hand om disken lovar att titta efter det när hon är klar i kassan. Och hon hittar det! Och gulligaste av allt, hon åker hem till mig och lämnar det. Att det ens finns då gulliga människor?! Inte klokt. Sjukt tacksamt iallafall. 

#poseigttröttfejs


 12e juni it is!


Äntligen ett datum på när nya säsongen av Orange is the new black kommer. 12e juni alltså, som jag längtar!!! En älskade ju slutet på säsong 2, så pepp!
 
 
 

.


Känner mig så himla tom. Vill bara lägga mig och gråta. Vet inte varför, vet ingenting.. Tänkte jag skulle ta tag i saker idag, men nej.

Min kropp och dess beståndsdelar...


Idag har jag vart och vägt mig på en såndär tanita-våg igen, ni vet såndär så man får veta fett- , muskelmassa mm. 
Så tänkte jag skulle göra en liten tabell och jämföra mätningen nu med den jag gjorde sist. Har ju gått lite framåt iallfall, men fort går det inte och jag har massor att jobba på.. 
 
 
Så det var det viktiga. Annan rolig info är väl att mitt skelett väger 2,3kg, sjukt lite ju?! Och idealvikten för min kropp är 57,7kg -en del att jobba på där som sagt.. Vet dock inte riktigt vad de baserar den siffran på..? Sen mätte den nått "TBW" också men det vet jag inte vad det är. 
 
Känns bra att ha gjort det iallafall, så bra att kunna gå tillbaks och titta på. Sen vet jag inte hur träffsäker en sån här våg är, men har iallafall fått samma benmassa samtliga gånger så det verkar ju positivt iallafall, men man får väl ta det mest som riktlinjer.

RSS 2.0