There will come a time you see.


Livet känns värdelöst. Ändå har det varit en bra dag idag. Vaknade efter en supermysig dröm. Har varit en stressig dag på jobbet, men gick ändå bra liksom. Sen tränade jag, både styrka och ett gruppass. Åt nyttig mat när jag kom hem, somnade inte. Eller okej, en kvart kanske, men inte flera timmar som resten av veckan. 
 
Men ändå har jag en jävla skitkänsla i mig. Välförtjänt. Är så trött på mig. Vill fly till nästa plats. Eh alltså inte himlen eller så då, men fan. 
 
Har massa grejer att göra nu egentligen, städa o packa, ta fram kläder, måla naglar o såntskit. Ska med tidig buss till Filipstad imorn, sen till Västerås för farfars begravning. Men jag orkar inte fixa nått. Tog en lång promenad i regnet istället, lyssnade på depplistan och rökte, gick i gamla kvarter. Gör alltid det vid sånna här tillfällen. Nått med den här känslan som jag förknippar så med den tiden jag bodde där. 

Slutet på den sämsta jävla veckan.


Den här veckan asså.. Har varit den sämsta på sjukt jävla länge. Hade möte med chefen i fredags och i måndags, och det lät inte bra. Blev ärligt talat rätt paff.. Så nu är det svinjobbigt att vara på jobbet, går på helspänn hela tiden och är nervös och känner att allt jag gör är fel. Och det har jusåklart smittat av sig annars också, tappat sugen på allt. Tränat en (!!!) gång denna vecka och hamnat helt i gamla jävla vanor som jag aldrig mer ville tillbaks till.Så stabil var man..  :C Har dessutom varit helt pank och inte gjort en endaste liten rolig grej, plus vädret har vart sämst. 
 
Bara skit. 
 
Just nu väntar jag iallafall på att pappa o Anki ska komma o hämta upp mig så ska vi handla lite, käka på Ikea osv. sen ska jag åka med till Filipstad och nog umgås med Therese ikväll. Ska bli så jävla skönt!
Att åka hem till pappa har verkligen blivit en trygghet för mig, (även om jag typ aldrig orkar göra det..) där får man vara sådär liten och bekväm. Maten står på bordet, jag kan mysa med Semlis och ofta Esmis också och om kvällarna är det spela kort, kolla på tv eller hänga vid datan som gäller. Utan några jävla krav alls. BÄSTA.

True Romance och Tarantino i mitt lilla hjärta.


Har en ny favortifilm! True Romance, såg den för några dagar sen och blev typ kär. Väldigt sällan jag känner så för en film, har blivit rätt likgiltig senaste tiden.. Men nu var det bara fram med recensioner, filmklipp, musik och läsaläsaläsa om den. Typiskt tecken på att det var en bra film. 
 
 
 
 
Så himla fin o eh cool (synonym till det som ej är töntigt tack?!) Tyckte deras lilla kärlekshistoria var magisk. I love you-scenen är ju så göllig, men nädå så genuinoch knäpp. Så fina tillsammans, aldrig tänkt på att nån av dom var snygg innan men nu.. Och allt Tarantino rör vid verkar ju bli guld.
 
Haft ett race o kollat massa av hans filmer jag missat. Tittat på Django Unchained, som var jättebra,stenhård VÄLDIGT typisk Tarantino, lik Kill Bill men med lite tråkigare och mer enformig story och location. 4 på den iaf. Kollade även Pulp fiction, gillade inte den lika mycket men den var ju ändå bra såklart. men tyckte den knöts ihop lite dåligt och hade gärna sett mer av Umas karaktär, but still hård och cool film, extra kul att se den såhär sent när man verkligen kan se hur stort avtryck den satt efter sig, dansscenen liksom?! Tänker du dans tänker du på just de movesen.
 
Kollade atm precis klart på Inglorious Bastards också, blevlite distraherad av annat på slutet här, känner jag missade några viktiga grejer, men hur som, bra den med!
 
Alltså att jag inte tagit mig tid förrens nu och sett alla dessa?!?! Galet. Är väl bara Jackie Brown o kanske nån mer kvar nu så har jag sett alla. Kill Bill är ju ändå den bästa, tätt följd av True Romance nurå.
 
 
 

Snaps från just nu






Ghost


Idag har jag tittat på en av mina favoritfilmer; Ghost. Den har ju ändå typ allt. Fin, sorglig, spännande o rolig. Man blir snabbt engagerad i den och den är liksom lätt att titta på, det är nått med stämningen i filmer från den här tiden alltså. Plus alla känns så naturligt snygga, eller ja speciellt Demi Moore då, även fast hon har världens pottfrill.
 

Nyårslöften 2015


>> Fortsätt träna regelbundet, skippa aldrig en träning pga dåligt humör -det blir bara bättre! 
 
>> Laga mer mat. Prova mer vegetariskt och veganskt. Matlådor till jobbet ska vara standard. 
 
>>Tatuera mig. 
 
>> Läsa mer böcker. Minst en bok/månad. 
 
>> Styra upp ekonomin. Se över mina fasta kostnader. Minska onödiga impulsköp, typ dricka/mat på jobbet, tidningar mm. Bara internetshoppa sånt jag verkligen vill ha. Börja pensionsspara och sätta in mer pengar på sparkontot. 
 
>> En utomlansresa 
 
>> Gå ner till minst 57kg som enligt tabata-vågen är min kropps idealvikt. 
 
>> Ta bättre hand om mina tänder. Sluta dricka dricka till vardags. Använda tandtråd och munskölj mer regelbundet och ge oilpulling ett ordentligt försök. 
 
>> Träffa familj och vänner mer. Visa mer uppskattning och ta mer initiativ. Hälsa på i Filipstad mer och kanske tvinga min familj att faktiskt hälsa på mig nån gång också.. 
 
>> Det stora målet: bli en lyckligare och mer välmående människa. Inget löfte i sig men det är detta jag vill att de övriga löftena ska leda till.  
 
 
Egentligen är jag ju lite kluven till nyårslöften, vet ju att man inte håller dom ändå. Många av dessa har jag tex haft i  flera år men ändå inte gjort. Tydligen hålls ungefär 10% av alla nyårslöften, så mitt mål är att klara minst det, då är jag nöjd. Eller ja.. "nöjd". Men en annan grej jag behöverbli bättre på är att inte ställa sånna jäkla krav på mig själv. 

Varför krångla till det?


En grej jag hörde för jättelänge sen och som av nån anledning fastnat så hårt. Så fascinerande.





Herøy


 
Vaknade imorse, och kände mig relativt smal och sånna stunder kan man inte låta gå obemärkt förbi, därav bilden ovan. Pallrade mig till sist iväg till gymmet också. Blev bara cardio, 70 min på löpbandet. Roade mig med att skriva nyårslöften under tiden.

Dom jävlarna ska skjutas


 
Den här trailern alltså, så mäktig! Detta är alltså trailern till en serie som inte spelats in än, den behöver få ekonomiskt stöd först. För att stödja, skänk pengar här. Så fort jag får pengar ska iallafall jag göra det. För det här måste fan bli av. Tror det kommer bli magiskt.
 
"En dag vaknar man och inser att man inte gjort det man en gång könde sig ämnad för." 
 

Har jag drömt..?


Kom just på en knasig grej!! Minns ni, för ett gäng år sen, skulle gissa på typ 15, (har för mig jag gick på låg- eller mellanstadiet). Det var iallafall ett specifikt klockslag, som alla (alla skolbarn? invånare i sverige, världen?) skulle hoppa jämfota samtidigt. Har detta hänt på riktigt eller har jag drömt?! Varför isåfall och vad hände sen? Måste ta reda på detta NU.
 
 

Nya filmer


Gjorde precis nått jag inte gjort på sjukt länge; beställde film. Lite onödigt och sådär, tittar ju så sällan nu för tiden. Men det var massa sänkta priser och fri frakt så det fick bli ett gängändå :) Blev en lite spretig beställning med en del udda som verkar och ska vara bra. Får se när jag får orken att faktiskt titta på nån bara....
 
Tommy och The bling ring har jag dock redan sett, gillade båda, speciellt att de var så snygga och med bra musik. 
 
 

Vanilla bliss


En favorit här hemma. Sprider väldens mysigaste doft, verkar dessutom räcka i evigheter.
 



RSS 2.0