The fact that I'm a slut when I'm taking you home and a prude when I don't.


Älskar Norlie & KKVs nya låt verkligen. Går på repeat. Och förstår inte att Anna Bergendahls låt fått noll uppmärksamhet?! Superbra och himla bra text. 
 

Träningsflow


Haft sånt träningsflow senaste tiden. Tränat 2 pass om dagen nu i helgen, plus gått massor. F ö inte ätit nått godis heller. Helt otroligt. 
 
Provade zumba igår också, var superroligt?! Trodde verkligen inte jag skulle tycka det, har gått nån gång förut och då gillade jag det inte alls, men nu! Som danspassen men enklare och mer hopp o skutt. Så nu har jag bokat in ett pass till veckan :)
 
Skinnyangle.. men är fortfarande fet. Men ner 2kg senaste 10(?) dagarna och det känns direkt :)


Up and downs.


Äntligen börjar det vända! 
 
Haft sån himla dålig period senaste veckorna. Ingen ork eller energi till nått. Förra veckan tränade jag en (!) gång, sov och käkade godis övriga. Och det är verkligen inte bra för mitt psyke.. 
 
Hade en superrolig helg nu senaste iallafall. Men söndagen alltså.. Minns inte när jag mådde så dåligt senast. Och hade sån grov ångest. Jag måste verkligen göra nått åt mitt sätt att dricka. För mig är minnesluckor det omvända, små glimtar av kvällen man minns, inte glimtar som är borta. 
 
Iallafall, veckan började inge vidare, den dåliga känslan satt i men där tisdag-onsdag nån gång började det vända. Gjorde en så sjuk och läskig grej igår, har inte ens vågat sagt till nån. Sån pirrig känsla innan men det verkar gå bra. Så nu jävla säger jag bara. Är iallafall sjukt pepp på livet helt plötsligt. Har liksom energi tillatt ta tag i saker igen. Igår gick jag upp 6 för att bege mig till gymmet för ett yogapass och en halvtimmes pw. Sen blev det även träning på kvällen.
 
Och nu kom jag just hem från 70minuters promenad, medan jag väntade på att tvättmaskinen skulle bli klar. 
 
Svammel som vanligt men yada yada. Nu ska jag hänga tvätt och städa innan jag ska bege mig till gymmet :D

Golden pots.


Hittade just dessa, svinbilliga Skultuna-kopior, eller "inspirerade" kanske man ska säga. Har ju velat haft originalen i evigheter, men vem har seriöst råd att köpa en blomkruka för typ 700?! inte jag iallafall.. Så klickade hem 3 av dessa på direkten, 99:- för den stora och 89:- för mellanstorleken. Hoppas bara de inte är för matta, vill verkligen ha så glansiga som möjligt..
 
Just ja, på jotex finns dom!Dessutom halva priset på dyraste varan förnya kunder :) tipstipstips!
 

Fuldag
Har världens fuldag, superkass hy osv. Lösning på detta: 
Örti lager smink 
Stor halsduk som döljer halva fejset
Ta selfie i starkt motljus

RSS 2.0