Hundra år senare.


Lite sånt där som hänt i livet senaste tiden..
 
x Jag har börjat plugga! Civilekonom blir det. Tjänsteledig från jobbet. Känns jättekonstigt faktiskt.. Gjorde sista ordinariepasset i torsdags och i måndags drog plugget igång. Eller så mycket plugg har det inte varit än, mest nollning. Så kul har det varit hittills! Temat på nollningen är förresten Harry Potter. Hur bra kan det bli?!
 
x Min älskade Therese har fått en son! Som jag inte hunnit träffa än.. Sån ångest för det f.ö men så glad för hennes skull, och att allt gick bra. Inte ens en vecka tidigare hade vi babyshower för Therese, som blev så himla lyckad faktiskt. 
 
 
x Jag har tränat jättemycket och vart duktig. Äntligen börjat kört på STC. Så himla bra!! Är dock bara där på morgonen när det typ är tomt.. Asså snackar 04-05 typ.. Lite skev dygnsrytm efter jobbnätterna. Men lär bli ordning nu med pluggandet :) Efter nollningen dårå.. Iallafall,sån träningspepp! 
 
 
 
 
tjaa, det var väl det viktiga. Har ju inte uppdaterat på sisådär hundra år så vart ska man börja ens? Skiter i det. Nu är det nya tider! :)

Short hair, don´t care


typ..
 
Håret innan: 
 
Har alltså klippt av så mycket hår! Varit sugen på en kort page hur länge som helst och nu när jag ändå färgat sönder mitt stackars hår så ba körde jag. Velar mellan att älska det och ångra mig massor typ.. Men men, får försöka rocka det lilla hår jag har nu. 
 
 
 
 

RSS 2.0