Hallå Hallååå! (Canal Digitals reklam i mitt hjärta)


Hallådär ni enstaka läsare! Här duggar deti nte tätt bland inläggen direkt. Men skriver många i huvet ska ni veta! Iallafall vad har hänt sen sist då? 
 
+ Jag har anmält mig till högskoleprovet och faktiskt börjat träna lite smått. Är näääästan hundra på att jag ska plugga till hösten, har pratat med chefen om tjänsteledigt osv så det är fritt fram. Bara bestämma vad/vart osv och VÅGA släppa denna hemskt rutinmässiga trygghetszonen jag egentligen hatar.. 
 
+ Jag har nästan läst 2 böcker; Alex o Sigges "Tid" och "Stjärnklart" av Lars Wilderäng. Den började jag med i lördags faktiskt och snart är den slut. var länge sen jag läste en bok så fort faktiskt. Väldigt lättläst och spännande! Tänkte återkomma med nånform avrecension på dessa. Bådar gott med tanke på mitt nyårslöfte att läsa minst 1 bok/månad iallafall! :)
 
+ Haft en jättemysig helg med Therese, Lollo och Ina. Finmiddag på Fontana di Trevi, kollat innebandy (haha jättedålig match men), shopping och mat på stan, myskväll hemma med spel (blanått äckligt Jelly Bean spel med äckliga bönor...) och lite drinkar och godis. Krusat håret på varann á la 90-talet, skräckfilm. avslutade med bio; The big short. Rätt stort Zzzz på den dock. För lång o dryg emellanåt men hade väl ändå sina goda sidor. välgjord osv, men nja. 
 
+ Tränat massor. Hade en himla bra januarimånad, blev runt 30 träningspass. februari började lite segare men har nogändå blivit 8-10 pass so far. Känner dock att peppen minskat lite. Det suger ju lite att kötta på så mycket men se cirka noll resultat. Sen att jag lever på kvarg och godis kan ju göra sitt till det men.. 
 
+ Har blivit medlurad på att boka en poledancekurs (!) Haha,kommer väl typ dö av pinsamhet men jaja det blir säkert kul! I mars drar den igång.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0