Pistol / Det kommer aldrig va över för mig / Du kan gå din egen väg


Så himla många skivsläpp senaste tiden, Anton Kristiansson, Bastille, Kid Cudi, Knife, Britta Persson, Miss Li osv, hinner inte lyssna på allt :o Har iallafall lyssnat in mig lite på Håkans senaste, liten besvikelse kanske, men hittat 3 favvisar som är riktigt bra. 
 

Det var de här dagarna som blev livet.


Ops, var etttag sen jag uppdaterade men vet inte om det hänt så himla mycket direkt. Hade en riktig myshelg i Karlstad med Therese & Lollo. Blev massa film, gottis, shopping, sminkning osv. Hur bra som helst, längtar tills jag kan ha det så jämt. 1maj!! Enda dåliga var väl att jag lyckades gå upp 2-3kg på den jävla helgen, men nu är dom borta iallafall. Tur det är gott med fruktsallad.. 
 
Ajaa, annars har jag vart på en jobbintervju, ska provjobba till veckan, hoppas verkligen det går vägen. Hoppas så det gör ont. Kan liksom ha både lägenhet och jobb i Karlstad inom två veckor. Gissa vem som skulle vara lyckligast i världen?!
 
Har även förstört pappas bil.. På vägen till intervjun... Har så sjukt dåligt samvete. Lärt mig att hålla händerna från telefon och ögonen på vägen iallafall. 
 
Men jaa det är väl typ det som hänt i mitt liv senaste veckan, hatar eftermiddagsveckorpå olw, hinner inte leva typ, dessutom är det bara dåliga program på radion.. Men nästa helg är det förmiddag,ochförhoppningsvis typ sista veckan på olw. Ska lyssna skiten ur morgonpasset med P3 också, älskar't!
 
 

Mumford & Sons - After the storm


Ny favvo i den lite mer finstämda/deppiga kategorin, som ju är den jag gillar allra mest.
 
 
bildkälla.

Men jävla fan.


Gnällmode on. Så jävla trött på mig själv just nu, och blablabla, skrev ett långt gnällinlägg här men det får ni fan inte se, personligt osv. men jag mår fan inte bra just nu, inte på nått jävla sätt o visoch det gör mig fucking tokig. Kan inte allt bara ta o bli bra..? 

Lördagspyssel


Precis pillat ihop ett motivationskollage. Tänkte jag skulle ställa det i köket i nya lägis så man kanske tänker sig för lite när man är i kylskpet o rotar.
 
bra bild osv..
 

"New in" som de säger de där bloggerskorna.


Har shoppat som besatt senaste tiden, men är ju så himla pepp på nya lägenheten (dåligt försvar för att handla massa kläder och sånt men ändock..), vill ju ha massa nytt, att allt ska vara nytt. Nystart 2.0 liksom. Plus att det är väldigt kul och jag har pengar till övers (som jag egentligen borde lägga undan för knaprare tider). 
 
Iallafall, en del av alla nya inköp:
 
 
 

En elegi för alla sorger den där hösten handla om.


Idag gick jag runt med tårar i ögonen på jobbet. Och faktiskt var det inte för att maskinen krånglade med mig. Näee, det var för att Herr Winnerbäck intervjuades på radion om vad låten Elegi handlade om. Hade jag verkligen inte förstått innan, men gud vad den låten växte nu. Så Himla Fin.
 
såååå ta reda på vad låten handlar om, lyssna och njut, eller lid eller vad man nu gör..
 
eller okej, ni slipper googla, såhär säger han om låten:
"Augusti och september var mörka månader. En graviditet som lyst upp sommaren blev ett missfall och Annas mamma blev sjuk i cancer."... "Anna stannade i USA nästan hela våren. Man viste inte hur långt hennes mamma hade kvar. Jag kom hem i januari och hade inte mycket att göra. Januari står still, folk jobbar och håller sig för sig själva i mörkret. Jag satt ensam i vår Stockholmsvitmålade lägenhet och försökte hålla mig vaken dom ljusa timmarna på dygnet. Jag skrev Elegi men kände mig osäker på om den var nånting att spela in. Tänkte att den kanske bara var Annas och min. Men vad ska man göra med en hemlig sång? Jag hade studiotid i slutet av februari och när det blev dags var Elegi fortfarande det enda jag fått ur mig, så vi spelade in den."
 

RSS 2.0