För månen har en kraft som förnuftet aldrig haft.


En väldigt random liten samling låtar jag lyssnat himla mycket på senaste tiden. 
 
 
 

Årsresumé 2016


Höll du några av dina nyårslöften?
Ja, men det gjorde jag faktiskt! 
x Träna minst 4pass/vecka (=208pass) -JA! 256 antecknade pass, plus kanske nått missat och en hel del PWs
x Prova minst 3 nya träningsformer. -Nja, poledance, GRIT och lite andra gruppass, så jooo det räknas väl ändå?
x Börja plugga eller åtminstone ta tag i jobbsituationen (=inte jobba natt) -Yes, förmodligen årets stora förändring; att jag börjat plugga. Jobbar ju fortfarande en del och pluggar lite för lite men
x Tatuering nr 3 -Näee.. Att det kan vara så svårt att ta tag i nått så enkelt.
x Läsa minst 1 ny bok/månad. -Ojojoj, nej verkligen inte. Tror jag läst typ 3..
x Styra upp ekonomin. Spara pengar. -HAHAHA, NEJ. 
x Spendera mindre tid ensam och mer med vänner & familj -Nja, det har varit ganska exakt som det brukar. 
Så; 3/7

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förr?
Hmm.. Jag var på ett dop, var med och anordnade en babyshower. Klarade att göra en pullup (och 4 med). Blev jodlad om, två gånger tillochmed. Testade massa olika skönhetsbehandlingar, mest massor som gjort ont.. Var på finsittning. Och lite andra knasgrejer under nollningen. Var INTE hem på oxhälja.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Ja, Therese och Robin! 
 
Har du varit sjuk eller skadat dig?
Näeee, lite förkyld nångång typ. Eller okej rätt rejält förkyld efter nollningsveckorna nu när jag tänker efter, men annars nej :) Inget fysiskt åtminstone..
 
Bästa köpet?
Massa hudvårdsgrejer, byggt upp en rätt bra hudvårdsrutin som ändå gjort skillnad. Annars Kent-biljetterna! 

Vad spenderade du mest pengar på?
Behandlingar och sånt. Fest och allt runtomkring.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Såklart massa grejer,.. Men det första jag kommer på är typ varje sekund med Esmi. När en tjej berömde mig på gymmet för att jag var stark, haha gjorde mig orimligt glad. 

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2016?
Silver och Egoist med Kent. Haft sån himla Kent-period av förståeliga skäl. Hela Maggios och Little Jinders skivor har också spelats flitigt. Enligt spotify såg toppen ut såhär:
 
 
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Som vanligt; skitledsen. Haha nejdå, men det har väl svängt som vanligt.

Vad önskar du att du gjort mer?
Hängt med på saker, inte tackat nej av bekvämlighet. Tagit hand om mig bättre. Pluggat.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Varit ensam, lagt pengar på skit, h****t**, forsatt dricka när jag redan varit full, hehehhehe..  

Hur tillbringade du julen?
Hemma hos mammi :))
 
Blev du kär i år?
Näe verkligen inte. 

Favoritprogram på TV?
Paradise hotel är nog ärligt talat det enda jag kollat på, just på tv. Annars OITNB, Springfloden och Skam om man snackar TV-serier.
 
Bästa filmen?
Room! Kommer knappt på nån mer ny jag sett.. 
 
Bästa boken du läste 2016?
Som sagt blev det inte så många.. men tyckte både Lars Keplers Sandmannen och Stjärnklart av Lars Wilderäng var riktigt bra. 
 

Vad gjorde du på din födelsedag 2016?
Dagen i sig var jag på föreläsning sen har jag verkligen ingen aning. Hade födelsedagsfest 2 veckor senare iallfall, jättelyckad! 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Hur mycket grejer som helst.. 
 
Bästa minnet från 2016? 
Kent-konserterna, min 25-årsfest, uppesittarkvällen med Oscarsgalan, Ärtor och punch-dagen på nollningen. Så händelselöst år..
 
Bästa som hänt 2016?
Det måste väl ändå vara att jag började plugga. Och att Therese och Robin valde att behålla Dante. 

Vad var det sämsta?
Att en del grejer inte bara löser sig av sig självt. Och att jag klippte av mig håret igen!?!

Planer för 2017?
Engagera mig mer i plugget. Bli riktigt vältränad. Ha en mycket roligare sommar än föregående. Ha en roligare vardag.

Vad ser du mest fram emot med år 2017?
Oj. Att livet blir bättre, att jag mår bättre. 

Tror du att år 2017 kommer bli bättre?
Det tror jag! Hoppas verkligen.. 

Har du några löften inför år 2017?
> Vara mer seriös med studierna, spendera mer tid i skolan.
> Kämpa på med träningen, delmål; klara 5 chins, 100kg marklyft, minst 4 pass/vecka.
> Tatuering nr 3 och 4.
> Säga JA mer. Inte sitta hemma själv för att annat känns "jobbigt". 
> Bryta dåliga vanor.
 
 

Träna, plugga, jobba. Repeat.


Rent tekniskt borde de senaste 1-2 veckorna varit så extremt tråkiga. Jag har mer eller mindre bara jobbat, pluggat och tränat. Men ändå har jag varit på så himla bra humör ett tag. Jobbet har gått bra, träningen har gått jättebra, jag har varit duktig med mat och sånt (knappt ätit en godisbit på en vecka, sjukt för att vara jag..) och plugget har gått bra! 

 

Så mycket som jag pluggat de senaste dagarna tror jag aldrig jag gjort förut faktiskt..Suttit 10-12 timmar flera dagar senaste veckan. Sen suger det ju lite att tentan gick tvärdåligt.. Dels för att jag försökte trycka in hela kursen på typ 4 dagar men också för att den var så dåligt/svårt gjord. Nästan inget av alla hundra viktiga grejer från föreläsningarna kom med:(( Så där blir det garanterat en omtenta. Klarade förra veckans omtenta iallafall så då kan jag ändå leva med det. 

 

Mellan allt jobb, plugg och träning har jag iallafall lyckats trycka in några riktigt fina kvällar, kan vara de som höjt humöret sisådär 100 snäpp och gjort att allt känns lite lättare liksom. Så himla tacksam för det. +Tacksam för R******* älskar det.

 

En fin fredag


Har haft en himla bra dag idag ändå. Mest för att gårdagen slutade så bra och natten var mysigaste på evigheter. Har liksom gått runt med ett litet töntigt flin hela dagen.

 

Iallafall; Jobbade 7.30-16 och hade grymt flow. Så lamt att säga om sitt bensinstationsjobb kanske, men ändå. Vissa dagar är lite bättre än andra; när alla kunder är glada och nöjda, man säljer bara dyra tvättar och man har världens energi typ. Så var det idag, fick tillochmed beröm av chefen.

 

Direkt efter jobbet drog jag till gymmet, körde ben så gott det gick, var så himla mycket folk så våningen med fria vikter fick jag liksom ge upp..Men har redan träningsvärk så nått bra fick jag ju till ändå. Sen körde jag ett gruppass med core, nytt upplägg, 45min. Sen skulle jag hem, laga mat och plugga tänkte jag. Vad som hände? Jag åt två proteinbars, lyssnade på musik och tog selfies..Ungefär. Nu borde jag verkligen ha lagt mig för länge sen. Mitt humör är långt ifrån så bra som imorse och sjunker stadigt..🙈   

 

 

Skam ✨


 

 

 

Skam alltså. Idag släppte de äntligen säsong 3 med svensk text (nej jag fattar fan inte norska..) ÄLSKADE verkligen den här säsongen. Man trodde ju inte det skulle bli bättre än William och Noora liksom. Men det kunde det. Isak och Even alltså, så himla fina. Är kär i Even verkligen, så snygg.. Tycker det är så himla bra att de tar så mycket ställning i säsong 3. De tar upp och normaliserar homsexualitet, Isak får så mycket cred och ingen ifrågasätter, så himla viktigt och tror verkligen det kan göra skillnad när det är en serie så många unga tittar på. De tar även upp en del religionsfrågor och så psykisk ohälsa. Mycket viktigt och aktuellt. 

 

 

Topp 3 händelser i säsong 3:

 

> Slutscenen i avsnitt 7 när Even kommer till Isak, Lykke Li's Tonight sätter ju guldkant på det hela. Ja, jag grät lite.. 

 

> När Isak och Even är på nån fest och hooker med varsin person och deras blickar möts..

 

> När Isak får sms av sin mamma i kyrkan.

 

> Sana's alla grymma och sjukt tänkvärda citat.

 

> När Isak raggar upp Emma, som man hade åkt dit på det alltså..

 

> När Isak säger till Eskil att han inte är homo som Eskil är homo och Eskil ger sånt sjukt svar på tal, får klump i magen å Isaks vägnar.


 

God jul och gott nytt år!🍾


Julen spenderades ute i skogen hos Mammi, precis som den brukar. Alltså verkligen på pricken som vanligt. >Slava dagen innan för att få ordning och slå in alla klappar hos mammi. Mammas köttbullar, morfars värmlandskorv, mosters Jansson. Halvfrivillig tomte, överflöd av klappar till barnen och varsin liten hög till oss andra. Bästa klapparna det här året var nog Hanna Hellquists bok, så fin, och presentkort på ansiktsbehandling :))  Så skönt med en helt traditionsenlig jul ändå för har verkligen haft noll julkänsla i år. 
 
Traditionerna fortsatte på juldagen med minijul hos pappa med grötfrukost, julklappsutdelning och lite spel. Sen tänkte jag bege mig hem till Karlstad för utgång, men det gick visst inte en enda buss så jag blev kvar i stan. Blev en rätt spårad kväll.. Riktig tjejförfest med drickspel, som ju ändå är typ det roligaste jag vet, sen utgång på Bulf (lol) köade i nästan en timme för att gå ut i Filipstad, helt sjukt.. Var där tills det stängde sen efterfest på det. Här är ju kvällen lite suddig men efterfesten slutade iallafall med kycklingdans och sånt supertöntigt. Kom hem till Julia vid halv 7 tror jag.. Dagen efter var den värsta på länge. Första halvan: leta rätt på bortslarvad mobil. Andra halvan: sova och kräkas.  
 
Nyår var oviss in i det sista men även det spenderades i Filipstad, efter ett pass på jobbet. Middag följt av husfest hos Julia. Hade sjukt kul faktiskt men kvällen bara swishade förbi. Kramades med mamma och syster på tolvlaget iallafall sen tror jag ärligt jag spelade beerpong tills jag gick och la mig vid 06.. 
 
 
 
 

RSS 2.0