En sån där dag.


oj, inte bloggat på snart en vecka.. Men har väl inte hänt något heller. jobbat tis-fre. kort dag i onsdags eftersom jag skulle spela match. Vann den men för mig gick det fruktansvärt dåligt, igen. Har varit en riktigt dålig träningsvecka också. och matvecka, borde söka hjälp.. 
 
men jag orkar inte. ingenting orkar jag. Sitter i mitt stökiga rum, alla andra är hos Julia, skulle också dit, men som sagt, orkar inte. 
 
en sån där dag, orkar inte göra mig iordning, orkar inte se mig i spegeln, orkar inte visa mig för folk..
 

Träningsveckan som varit



Maskinen - Kärlek vid sista ögonkastet


En av de allra allra bästa låtarna jag vet. Så himla mycket känslor till den. Blir fuktig i ögonen och får en klump i magen varje gång jag hör denna. 
 
 
jag älskar dig, så vi kanske, kanske syns igen!

Vart fan är mitt solkort?!?


Irriterad som få. Letat efter mitt förbannade solkort i minst en halvtimme,i varenda jävla jackficka, väska, plånbok, hyllor, byråar.. Men inte ett skit hittar jag, eller jo, en schampooflaska som läckt ut i en väska, score!
 
Asså så sjukt jävla irriterande!!! Misstänker starkt att nån driver med mig för mina grejer försvinner fan jämt. Känner precis som Petsson, jävla mucklor :( (ja, jag refererar till julkalendern med Petsson och Findus. bästa<3)
 
Edit: Slutade med att jag gav upp och fick gå o köpa mig ett nytt solkort..

En finfin lördag!


Kom precis hem från ett gympass; 60 minuter mage och biceps. Nu ska jag fräscha till mig lite och knalla iväg till Nattan för spelkväll med henne och Issa. Känns som en finfin lördag!
 

Grattis Pappa, men inte grattis Lisa..


Kom hem från Karlstad för en liten stund sen. Vart och spelat match med u-laget, mot Skatkärr. Blev en sur förlust med 6-4. Så besviken när det var första matchen som det ändå gick bra, där man fick spela lite och inte bara sprang runt o kände sig allmännt onödig. Blev 2 mål iallafall, fick bara poäng för 1 dock (tack för den, andra poängen ni snott från mig, på 3 matcher; inte okej fan), suger ju lite att det va helt i onödan dårå.. ;/ aja, jävligt pepp på o spela nu iallafall då det äntligen börjar släppa lite! hehe när säsongen snart är slut. Bra där.
 
Aja annars så fyller ju faktiskt pappsen år idag! Fyrtio.. sju?! jorå 47. Så har blivit lite tårtkalas här. Sen har han sin nya brud(?!) här också. gulligt faktiskt, glad för pappis! 
 
Menmen, har precis moffat lite kvällsmat (mackor och choklad......) Så har lite dåligt samvete och dessutom massa överskottsenergi så blir nog ut på en promenad innan jag kyper ner i sängen. 

nitkjol/JFR


 
passade på att klicka hem denna när JFR hade 30% på allt, plus fri frakt. 209:- fick jag punga ut, sitter som ett andra skinn. NÖJD!

Rihanna - Stay ft Mikky Ekko


 Asså den här låten.. Så jävla bra. Och videon! Och hur snygg är hon inte..?
 

Trion.


Varit och umgåtts med dessa bruds ikväll. Var verkligen inte igår! Minns inte ens när jag träffade Issa senast ;o
 

I are droid


Blev så himla glad när jag upptäckte att I are droid släppt nutt album; The winter ward. Helt sjukt att det bara verkar vara jag som känner till dom överhuvudtaget? Kan vara ett av världens, eller åtminstone Sveriges mest underskattade band. Så ta o lyssna!
 
Bästa låten: With lowered arms 
 

Arbetsintervju, innebandy och skavsår.


Ska alldeles strax krypa ner i sängen, måste tvinga upp mig tidigt imorn, har sovit alldeles för länge på morgnarna nu ett tag, hatar verkligen det. Vaknade seriöst 12.45 idag,hade ställt klockan på 9.30..
 
Arbetsintervjun gick nog inge vidare, kändes inte som jag sa mycket alls.. Dessutom hade jättemånga sökt, folk från malmö och allt möjligt.. Men vi får väl se, grinar inte direkt ihjäl mig om jag inte får det, vill ju inte bo i Filipstad egentligen så.
 
Annars har jag inte gjort mycket alls idag förrens nu på kvällen, blev en riktigt rolig innebandyträning, A och U hade tillsammans, så det var väldigt mycket bättre träning än de jag vart på hittills. Så det var kul! Sen efter det blev det 50min på gymmet, ben och triceps. haha favoriterna, kör fan jämt det.. Aja, gick bra iallafall. Dock mindre bra att jag har väldens jävla skavsår.. :( Tog dubbelt så lång tid att gå hem mot vad det brukar göra för jag fick halta mig fram. Men ska försöka pyssla om det nu så jag kan röra på fläsket imorn, morgonpromenad hade jag tänkt. Wish me luck!

Inredningsdrömmar


Asså, om ni bara visste hur mycket tid jag lägger på inredningsfunderingar och lägenhetsletande varje dag..  Kollar blocket 10-20ggr om dagen (minst!) och kollar massa hyresvärdars hemsidor flera gånger om dagen efter uppdateringar. Spanar även för fullt efter möbler att fylla den framtida lägenheten med. Längtar helt galet mycket efter att få ett eget hem igen. Att få plocka upp allt ur flyttkartongerna igen. Och möblera, inreda, ställa fram alla nya grejer jag köpt och såklart köpa nytt. Och att få ha det som man verkligen vill, med egna möbler, ordentligt förvaring, ett kylskåp med egen mat, dricka ur sina egna glas, bara ha sin egen röra att leva i.. GUD GE MIG ETT HEM. Gärna ett som liknar dessa:
 
(Några nya favoritbilder från inredningsmappen på pinterest, länk i sidmenyn -->)
 
 


 

Dagens.


60min gym, gööörblandat och eh, rätt dåligt pass. men ändå.
55min/6km promenad.
 
 
Sen har jag även lånat Esmis lite, vi målade naglar. kollade på film och lite så. Sen skjutsat hem henne, hämtat syrran, handlat lite osv. Och senare under kvällen blev det film och mys med andra lillsyrran.
 
Rätt taggad på ny vecka och nya tag ändå! Ska bli massa mer träning, arbetsintervju, innebandymatch och lägenhetsvisning vad jag vet än så länge. Lön också ju! Kan bli riktigt bra :)

 

Arbetsintervju!


Guuuud vad nervös jag blev nu.. Arbetsintervju imorn! finjobb dessutom.. Receptionist/servitris tror jag. (jaa, det är fint om man är van vid fabrik och bensinmack..)  Men ska väl inte ha höga förhoppningar direkt, har ingen aning om hur många som ska på intervjun och jag har ju egentligen noll serveringsvana så.
 
Note to self: Spara jobbannonsen så man minns ordentligt vad man svarat på.. Aja, blir läsa på lite sen, måla naglar och plocka fram en ordentlig och prydlig outfit. Haha. 
 

Bästa pepplåtarna just nu:


När vi ändå är inne på träning.
 

Välkomna in i mitt sjuka huvud.


Tänkte vänta med att använda den här bloggen ett tag, tills livet blir bra* Tror ju fortfarande att det ska hända. Att det plötsligt ska vända, helt plötsligt blir jag smal, får tag på en lägenhet och ett jobb, börjar göra det jag vill med livet och må bra med mig själv. Som att nån ska komma och fixa det åt mig en dag liksom. Allt på samma gång. Det liv jag lever nu är bara en förberedelse för det liv jag egentligen ska leva. Antar det är just med det tänket man slösar bort livet. Och det ger mig sån sjuk ångest. Jag slösar verkligen bort mitt liv?! Det är inte okej att ha åldersnojja när man inte ens fyllt 22. Men det känns verkligen som jag slösat bort så himla mycket tid.
 
Nåja, som sagt orkar inte vänta med den här bloggen. Ni får väl vara med under förberedelserna också då. Välkomna..
 
Iallafall, lördag idag. Sov ångest-länge. Halv jävla 1 kom jag upp ur sängen.. Enda jag hade planerat för dagen var att träna. men gud vad det tog emot. Pallrade mig iväg tillsist iallafall. Och gud vad värt! Visserligen blev det inte massa bränna fett-träning som jag hade tänkt, fick asont av nya skorna (blir nog en retur där), så fick köra styrka istället. I 2 timmar! Var så jävla gött idag?! Så jävla pepp, pressade mig mycket hårdare än vanligt, körde lite nya övningar och så. Kändes så grymt bra. Så efter kände jag mig så peppad på att ta tag i det ORDENTLIGT. Kommer hem, äter BRA mat, nån köttgryta pappa fixat, men istället för ris blev det kokta grönsaker till. Kände mig så duktig och bra. ...Sen kommer lillsyrran med en skål glass. Suget sätter in... Tänker att nått gott måste jag ju få unna mig är ju ändå lördag?! Blir lite glass med hallon och några kex. Det kan jag leva med liksom, det är okej. Men min mage/mitt huvud fattar ju inte det. Vill bara ha mer.. Så några till kex blir det, sen 2 mackor på det. Och sån jävla ångest. BLÄ. Att det ska va så jävla svårt att låta bli.,
 

Ett sista försök


 Börjar ett nytt kapitel. För hundrade gången. Men du har inte förlorat förrens du ger upp, det som inte dödar det härdar, skam den som ger sig osv.

Följ min blogg med Bloglovin
Pinterest

RSS 2.0