Dagens loppisrunda
Idag slog jag ihop promenaden med en loppisrunda. det börjar bli lite av ne lördagsruton för mig, passar så bra när bästa loppisen typ bara är öppen på lördagar och ligger några kilometer bort. Passade mindre bra att det regnade hela vägen både dit och hem.. Men men, drygt 8km promenad och några inköp blev det iallafall :)
 
 • Tre blomkrukor. Behöver verkligen inte fler (har väl ungefär 10x mer krukor än levande blommor hemma..) men det var 3 för 10:- så då får man ju passa på.

• En ljusstakstrio i guld ofc. Min största inredningscrush. Fick betala 15kr för dessa, fynd!

• En ampel av snäckor. 

• Fyra böcker. Böcker är ju så himla bra att köpa på loppis. Superbilligt och ofta väldigt bra skick. Förstår egentligen inte varför man ens köper nya?!

 - "Flickvännen" av Karolina Ramquist. 
- "Varulvsvalsen" av Sigge Eklund. Som jag ju älskar! Aldrig läst nått av honom dock så det blir ju soännande. Denna var dessutom inbunden och sprillans ny. 
- "Ett öga rött" av Jonas Hassen Khemiri. Som man verkligen borde ha läst.. Superfint omslag också. 
- "Den vidunderliga kärlekens historia" av Carl-Johan Vallgren. Har stått på min att läsa-lista i evigheter.

.


Ångesten idag är inte att leka med. Blev kalas igår, Robin och Thunell har fylltår. Var väldigt roligt, bra uppstyrt med tävlingar, lekar osv. Och sånt gillar man ju! Men sen slutade det väl inte så jävla roligt. Strax efter att jag började briljera med ölbongen så minns jag ingenting. Jag är helt omöjlig. Vill fan inte ens säga mer än så, skäms så mycket över mig själv. 

Atm; kalas!

Bröllop!


 
 Grinar i min nybäddade säng.


När den där ledsamheten plötsligt sköljer över en.. Grinat, sovit, grinat o sovit lite mer är vad jag spenderat dagen med. Jag är  så trött på detta. Att jag slösar bort mitt liv. Hur ska jag få tillbaka den här tiden jag slösat bort? nejjustedetgårinte. Skäms så mycket över mig själv, allra mest för att jag lägger så stor skuld på andra. Det är ju bara jag som kan ta mig upp ur det här. Men ändå kan jag inte låta bli att tänka att jag inte får något som helst stöd från någon. Oh nu skäms jag ännu mer, vad är det här föt ynkligt gnäll och rop på hjälp?
 
Nej jag vet inte hur och vad man ska göra. Jag har så lite ork och motivation. Ibland önskar jag verkligen att jag mådde sämre än jag gör. Nått att ta på allvar. Nu går det ju ändå att leva med det. Jag har ändå ett jobb jag sköter, jag betalar räkningarna (även om jag alltid är sen och pank efteråt) jag tvättar, städar och får i mig nån form av mat osv. Allt sånt som man SKA,men det är fan en kamp. Men den där riktiga glädjen och mål med livet, det finns inte. 
 
Mellan allt sovande och grinande har jag iallafall gått en mils morgonpromenad, varit till gymmet en sväng och läst en de + tvättat och bäddat rent sängen. Så nått bra har jag ju gjort iallafall, men nu ligger jag ändå här i min nybäddade säng och mår skit och önskar livet vore annorlunda..

Hej, här är jag och min nya taruering.
Igår var det äntligen dags att göra tatuering nr 2. Har velat gjort det så länge men aldrig kunnat bestämt mig. Vad ska jag göra? Vart ska den sitta? Vart ska man göra den? Hade inte riktigt bestämt mig nu heller, men tiden var bokad iallafall. Det mesta blev ganska improviserat. Fick se den färdiga skissen där och då, helt annorlunda från den jag sett innan. Jag bytte placering från den planerade och jag bestämde mig för färg när han gjort konturerna.. I slutändan blev det bra iallafall och jag är sjukt nöjd!
 
Jag gjorde den hos Robert på Fisheye Ink här i Karlstad. Det tog allt som allt 2,5 timmar varav 1 timme bara var skissande och val av placering, storlek osv. 2000:- gick den på. Och nu vill jag göra fler!
 
 

En vägg här hemma.
Hade lite energi en kväll, resulterade i detta. Blev rätt fint ändå tycker jag. 

RSS 2.0